abdurborucu
🏅Acemi Tasarımcı🏅
VUTEK gibi makina var mı??? Hangi makina VUTEK kadar uzun ömürlü..._?
arkadaslar 3.20 lik vutek almayı düsünüyorum bildiginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
makinesi vutek olmayan firmaların hepsi zarar mı ediyor yani?kurumsal firmalarla çalışmıyorsanız ve sadece mahalle reklamcısıysanız vutek almanıza gerek yok.düşük fiyatlı çin makinaları da almayın o zaman çünkü sürekli arıza yapıyo 5m baskı yapacan 10m fire veriyorsun nerde kaldı karı? alıyorsan vutek alacaksın yoksa bu makina işine hiç mi hiç girme.zararlı çıkarsın.
slm arkadaslar oncelıkle skyth arkadasımızla tanısmak ısterım vutek makınalarla alakalı bılgı sahıbı olmadıgı bellı tabı fıyatlarlada neyse bılmeden yorum yapıp arkadasları yanlıs yonlendırmeyelım yapdıgınız tıcarete saygı duyun ılk once
arama motorunda dijital baskı makinası ile ilgili arama yapıyordum.fiyatlara bakıyorum.kısmetse bir tane alacağım.bir firmaya rastladım.mart kampanyası yapmışlar :
konica dijital baskı makinası veya olympos xaar 382 1440 dpi proton kafa dijtal baskı makinası alana 135 cm lik plotter ve brandamatik hediye veriyorlar.
ilgilenen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşırım.