Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3.20 cm vutek lazım

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
VUTEK gibi makina var mı??? Hangi makina VUTEK kadar uzun ömürlü..._?

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türkiye ye giren ilk dijital Vutek Nova Reklam da UltraVu 5300 .... Ne mi yapıyor ... Çalışıyor...

Türkiye de tahminen 100 ün üzerinde Vutek makina var... Çalışmayan var mı?

Pahalı olabilir...Ucuz ve kalitesiz mal alacak kadar zenginseniz Vutek almayabilirsiniz.

Bu 100 makina 100 ayrı firmayı ifade etmiyor, Alanların memnuniyeti ve kazandıkları 2. , 3. ve hatta 4. makinayı almalarına neden olmuş durumda.

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
MS Teknoloji de öyle bir tanımlama yapmış ki "Enayilik olur" bu nasıl bir cümle Allah aşkına !! Ucuz diye senden almak zorunda mı ?

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
mrb arkadaşım saatte 70m2 baskı yapan troyjet spectrayı önerebilirm bi müşterimiz vutek makinesini satıp troyjeti aldı ve çok memnun yeterlimi senin için

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Troyjet i çok iyi tanımıyorum ama, satılan Vutek makina İstanbul da çalışır durumda, satılma sebebi de baskı kalitesi veya baskı hızı değildi....

mc_sempatik

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar 3.20 lik vutek almayı düsünüyorum bildiginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşım vutek 3360 yani 3,20 cm lık makina çok güzel ve istediğin kalitede baskı basarsın bende vutek kullanıyorum 6 senedir arkadaşım ben çok memnun iç mekan kalitesinde bile baskı basıyorum. 3,20 makinayı kullanmayı bildiğin sürece çok güzel ve kaliteli baskı basarsın bana göre al derim....

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
vutek alacak arkadaşım o kadar paran ve işin varsa tabiki vutek al
ama bizim troyjeti bi gör mutlaka 4 kafa vutekten farkı yok hatta baskısı daha kaliteli
fiyat süper

ben zaten vuteğini satan kişi memnun değilde ondan sattı demedim ama fiyat meselesi aynı işi 10 kat daha ucuz makinede basıyorsan neden vutek alayımki

Moderatör tarafında düzenlendi:

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba günlük baskı ortalaman 500 - 600 metrenin altında ise vutek 'e gerek yok
40 50 bin dolar cvarındaki spectra ve seikolarda işini görür bence sağlıklı bir analiz yap ve ihtiyacın olan makinayı al boşa fazladan para ödeme seikonun 4 ila 6 kafaları 4 passta orta hızda ortalama 20 22 m2 basıyor 4 kafa spectra ortalam 40 m2 8 kafa ise 80 m2 civarında takdir sizin bence günlük baskın 300 m üstünde ise vutek al çünkü makinanın adı yeter vutek kendini reklam eder iş hacminde artar vutek 3360 ec peşin fiyatı 180bin$ civarında ister 8 renk çalıştır istersen 4 renk makinanın maximum hızı saatte 196 m2 bence digitek i ara durmunu ifade et onlar sizin alıp almamanız konusunda yardımcı olurlar cenab-ı hak hakkımızda hayırlısını versin

aydin_maiden

🌱Yeni Üye🌱
kurumsal firmalarla çalışmıyorsanız ve sadece mahalle reklamcısıysanız vutek almanıza gerek yok.düşük fiyatlı çin makinaları da almayın o zaman çünkü sürekli arıza yapıyo 5m baskı yapacan 10m fire veriyorsun nerde kaldı karı? alıyorsan vutek alacaksın yoksa bu makina işine hiç mi hiç girme.zararlı çıkarsın.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
kurumsal firmalarla çalışmıyorsanız ve sadece mahalle reklamcısıysanız vutek almanıza gerek yok.düşük fiyatlı çin makinaları da almayın o zaman çünkü sürekli arıza yapıyo 5m baskı yapacan 10m fire veriyorsun nerde kaldı karı? alıyorsan vutek alacaksın yoksa bu makina işine hiç mi hiç girme.zararlı çıkarsın.
makinesi vutek olmayan firmaların hepsi zarar mı ediyor yani?

kütükcü

🌱Yeni Üye🌱
TROYJET SATAN YILDIZ REKLAM IN YAZISI
evet arkadaşlar vedat kardeşimiz epeyce sallamış öncelikle istediği parçayı bedava almak istiyor varmı böyle bir şey.Adem konusuna gelince biz makineyi kontrol etmek ve bakım yapmak için kaç defa gittik fakat bi şekilde vedat bey bizimle ilgilenmedi işim var dedi kapıyı suratımıza kapattı.Telefon ettik sorunun varmı diye yok dedi yazılı faks çektik sorujn varsa lütfen belirtin diye maalesef buda yok.Adem teknik servis olarak senin işini görüyormu olay bu sana ne mühendis mi yada başka bi şeymi.Senin reklamcılık yapman için yada operatörlük yapman için mesleki yeterliliğin varmı bunu da konuşalım.Ayrıca şu anda 85 adet TROYJET makine çalışıyor senden başka varmı şikayeti olan.Millet bozuk maine ilemi baskı yapıyor yani.Lütfen arkadaşlar bazı şeyleri yazarken iyi düşünelim
tekrar altını çiziyorum parça ücreti intendi diye bunlar yazılıyor ne yapacaktık hayrımıza parçamı vereceğiz sana bedava.Sorusu olan varsa beni arayabilir.
ELİT REKLAMIN DA CEVABI
epeyca sallamış parçayı bedava almak istiyor diyor tamamen yalan şu anda kendilerini akılları sıra temize çıkartmaya çalışıyorlar tabiki bedava parça almak diye bişey olamaz ben troyjetin ortağı falan değilim ve ayrıca bana 2 ay o parçaya yok dediler ne bedeva alması üretici firmanın elinde parça bile olmuyor ki parçayı koskoca TROYJET bulamıyor ellerinde parça bulundurmaktan acizler ondan sonrada parçayı bedavaya almak istiyor diyorlar
ankaradaki reklamcı arkadaşlar bilir ROTEKS MAT SEZGİ BEY VAR oda bu konuların içinde bu konu hakkında bilgi almak isteyen olursa onada sorabilirler.
Adem konusuna gelince benim makineme 1 kere geldi ondada güven vermediği için makineye işin açığı dokunturtmadım.Bana yazılı fax çekmişler erkekler se çekmiş oldukları yazılı faxıN dökümanını çıkartsınlar (AYRICA BENİM FAX MAKİNEM YOK)
Şimdi gelelim Makine operatörlerinin belgelerine arkadaşlar sizde araştırırsanız sevinirim makine operatörlerinde belge olması gerekiyormu gerekmiyormu
Ayrıca Adem 2 Sene öncesinde benim işimi görmüyordu şimdide göreceğini zannetmiyorum
benim belgemi sormuşsun piyasanın %80ninin olmadığı gibi benimde belgem yok varsa yapacağin bişey elinden geleni ardına koyma HODRİ MEYDAN

ALTINI BENDE ÇİZİYORUM troyjet almadan önce
ROTEKKSMAT sezgi bey dende bilgi alabilirsiniz bu makineyi ondana satın aldım ve bana sattığı Troyjetin ilk ve son makinesi oldu benim aylardır ne çektiğimi bana neler çektirdiklerini ondan da sorabilirsiniz 0535 879 82 84 buda benim numaram daha geniş açıklamada yapabilirim
Ayrıca şu parçaya gelelim ilk istedğimde 2 ay yok dediler o 2 aydaki zararımı siz düşünün
2 ay sonra geldi 200 dolar dediler
benim o parça İÇİN İSTANBUL REKLAMDAN fiyat aldığımı söylediğimdede parça fiyatı biranda 60 dolara düştü ( YERSE PAZARI BUDA )
TROYJET FİRMASI BU YAZILARIMDAN DOLAYI BENİ AVUKATA VERECEĞİNİ SÖYLÜYORDU SİZ BENİ AVUKATA VERİN BENDE SİZİ SANAYİ BAKANLIĞINA
BEN SİZDEN SADECE ÜRETTİĞİNİZ BU MAKİNENİN ARKASINDA DURMANIZI İSTEDİM VE OLAYI BURALARA KADAR SİZ GETİRDİNİZ BEN BUNDAN SONRASINDA HAKKIMI ARAYACAĞIM VE BAŞKA ARKADAŞLARINDA ZARAR GÖRMEMESİNİ SAĞLAYACAĞIM

cengun

🌱Yeni Üye🌱
90 bin dolara vutek 2 metre

90 bin dolara vutek 2 metre satıyorlar. 16 kafa. 6ay da garantili.
Bütün kafalar açık.Saat te 90 metre kare sorunsuz. Sanayi tipi. Gece gündüz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Konuya karışmak gibi oldu ama troyjetle ilgili Antepe kurulan fakat 1 hafta sonra verim alınamadıgı için paketlenip geri kargolanan spectra kafa bir makinanın varlıgından bahsediyorlar.

faster58

🌱Yeni Üye🌱
VUTEK 3360 EC 3,20 8 renk 16 kafa 2. el bir çok temiz makine var gerçekten almayı düşünüyorsanız bana mesaj atın görüşelim

erdemoztutkac

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaslar oncelıkle skyth arkadasımızla tanısmak ısterım vutek makınalarla alakalı bılgı sahıbı olmadıgı bellı tabı fıyatlarlada neyse bılmeden yorum yapıp arkadasları yanlıs yonlendırmeyelım yapdıgınız tıcarete saygı duyun ılk once

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
slm arkadaslar oncelıkle skyth arkadasımızla tanısmak ısterım vutek makınalarla alakalı bılgı sahıbı olmadıgı bellı tabı fıyatlarlada neyse bılmeden yorum yapıp arkadasları yanlıs yonlendırmeyelım yapdıgınız tıcarete saygı duyun ılk once

Baskı fiyatları taban yaptı brandada m2de 2.5 LİRA 'ya düştü istanbulda.. En son ihalelerde işlerde 2010 sezonu için 2.5 ytl - 3 ytl arası fiyatlar verildi... hangi vutek amortismanını ve maliyetini karşılayıp bu fiyata baskı yapabilir? Zaten vutekçilerin çoguda 12 usdye nac'in boyasını kullanıp veya harmanlayıp maliyeti kurtarmaya veya gireni çıkarmaya çalışıyor.

Son düzenleme:

PİGMENT1

🌱Yeni Üye🌱
m2 sini 2.5 liraya baskı yapanlar yakında nerede hata yaptık diye düşünmeye başlayacaklar 112 dolarlık boyayı kullananlar ise kafaları tıkandığında verecekleri paraları göz önüne almadan bu boyaları kullanıyorlar.Bu sektörde bilinçli insan sayısı o kadar az ki fiyatları 2.5 lira ya düşürüp iş yaptıklarını sananlar bu piyasada ekmek yiyen herkesi zor duruma düşündürdüklerinin farkındalarmı mı acaba 2,5 liraya basıp fire vermeye başladığında kar falan kalmadığını biliyorlarmı biliyorlar ama işin aslı böyle değil bu 2,5 liraya baskı işini alan kişiler bu işleri yerlerine montaj ettiklerinde oradaki işçilik v.b. kalemlerden öyle paralar alıyorlarki vergisiz temiz kazanç ama olan baskıdan para kazanmaya çalışan insanlara oluyor çünkü fiyatı baskıda dibe vurmuş oluyorlar.Bu konuları göz önüne alarak yorum yapalım lütfen...

faster58

🌱Yeni Üye🌱
3,20 4 renk 8 kafa VUTEK 3360 FC
yaında 35 kwa 3 faz güç kaynağı
kompresor - kurutucu ile birlikte
125000 $
email:faster5834@hotmail.com

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendi makineni pazarlıyosun bari aldatıcı cümleler kurma

arama motorunda dijital baskı makinası ile ilgili arama yapıyordum.fiyatlara bakıyorum.kısmetse bir tane alacağım.bir firmaya rastladım.mart kampanyası yapmışlar :

konica dijital baskı makinası veya olympos xaar 382 1440 dpi proton kafa dijtal baskı makinası alana 135 cm lik plotter ve brandamatik hediye veriyorlar.

ilgilenen arkadaşlarla bilgilerimi paylaşırım.

arkadaşım senin makine sattığını herkes biliyo, açıkça makineni tanıt dolambaçlı yollardan reklam yapma, yok makine alacakmışta yok bir firmaya rastlamışta, allah ıslah etsin, sizin gibi makine satıcıları yüzünden dünya kadar insan madur oluyo biraz allahtan korkun be:devil:

grafik_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ıstambulda bir sürü vutek var diyon kac kişide var bu millet o kdar zenginmi herkez vutek alcak dar bir sürü var diyon birde