Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3. Broşürüm....

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Umarım cok hata yoktur.:(

matchsaat56100055555555kh4.jpg

mahchsaat23400055555555ua1.jpg

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
benim saatleri hemen kapmışsın:)
siyahta çok yakışmış ama yazı renklerine sen baktığında budur diyebiliyormusun?
okuyabiliyor musun?

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı bi çalışma. Fakat yazı karekterleri tırknaklı okumada zorluk çekilebilir şu an rgb olduğu için cam gibi gözüküyo olabilir ama baskı sonrasında bu şekilde olmayabilir. rngini biraz daha açmalısın ve son olarak sloganda beyaz ve mavi renkler kopmuş birbirinden onlarıda aynı rengin tonlarında verebilirsin...

Pixdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha albenili olabilesii icin yazi renklerini degistirebilir ve dogru bi tipografi uyguluyarak daha cekici hale getirebilirsin..internet adresini kücük harflerle yazip, yazilari daha belirginlestirebilirsen iyi olur..Gerci daha bicok sey söylenebilir..Saat tanitiminda daha cekici bi tasarim beklerdim ben..Biraz basit kacmis,Cok hareketsiz bi tasarim...Hepsi kanimca..:) iyi calismalar..

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
birde resimlerde kullandığın saat markası adamların listesinde yok

acesur

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmayı kendimce inceledim sonra yorumlara baktım.

Bence siyah ile parlament mavisi uyumlu olmuş.

Vurgu için gri yazılarda güzel sadece slogandaki renk sanki tam beyaz değil, olmasında zaten fakat diğer gri tonlar gibi olursa uyumlu olur diye düşünüyorum.

karakterlerin tırnaklı olmasına gelince çok sorun çıkartacaklara benzemiyorlar çünkü o kadarda ince değiller. Bence 80'lik tram ve iyi bir matbaa birleşince ortaya güzel bir baskı çıkar.

İnternet adresi küçük harflerle olsa iyi olur.

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birde resimlerde kullandığın saat markası adamların listesinde yok

Çok önemli bir ayrıntı broşürler için, !.

Ayrıca ben dünyayı neden siyah beyaz olarak kullandığını anlamadım. Eğer "dünya renksiz ve saatle renkleniyor." fikrini vurgulamaya çalıştıysan saati takan dünyanın renklenmesi gerekmezmiydi ?

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet ferçekten çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler yanlız yazı fontlarında biraz oynama yaparsan daha güzel olcanı düşünüyorum

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
muhtemelen photoshoptur çünkü alt ve üstteki beyaz kısımlardaki kesimlerde kırıklar var. Gelpcpc o kırıklara dikkat et :)

pelin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok önemli bir ayrıntı broşürler için, !.

Ayrıca ben dünyayı neden siyah beyaz olarak kullandığını anlamadım. Eğer "dünya renksiz ve saatle renkleniyor." fikrini vurgulamaya çalıştıysan saati takan dünyanın renklenmesi gerekmezmiydi ?

katılıyorum saati takan dünyanın renkli olması gerekiyordu.

güzel bir çalışma aslında ama yazı rengini değiştirmelisin mavi yerine gri tonları kullansan daha hoş olabilir.

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma gayet başarılı.
unutmayınki arkadaşımızın elinde hiç bir döküman yok. bunlara bağlı kalarak yorum yapılırsa daha öğretici olacağını düşünüyorum.

düşüncemin geldiği yere git. kendine yer kap

pelin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma gayet başarılı.
unutmayınki arkadaşımızın elinde hiç bir döküman yok. bunlara bağlı kalarak yorum yapılırsa daha öğretici olacağını düşünüyorum.

düşüncemin geldiği yere git. kendine yer kap

elinde döküman yok derken neden bahsediyorsunuz anlamadım. marka belli saatler belli yazılacak yazı belli daha ne dökümanı olacak anlamadım.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
sanal bir firmaya yapıldı sanırım bu iş. dünkü mesajlardan bunu anlamıştım sanırım ama silinmiş

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinde döküman yok derken neden bahsediyorsunuz anlamadım. marka belli saatler belli yazılacak yazı belli daha ne dökümanı olacak anlamadım.

mrb. pelin sanırım yapılmış olan yorumları okumadınız.
bu match saat adı altında bir firma yok. sanal olarak yapılmış bir çalışma

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dün geri alındıgı için coğu yorum silinmiş sanırım..
Ben bu çalışmalrı yaparken kafamdan uydurudugm firmalara çalışma yapıyorum . O nedenle hani hangi saat kulanmışım yada adresi neymiş yada listede o saat markası varmı diye bakmıyorum
Bunları yapmamın tek amacı broşur nasil yapılıyor öğrenmek ama tasarıımını
..
Yani gercek bir firma olsa tabiki bunlarıda önemseyecegim.. Yorumlarınız için teşekkürler
Yaparken bende yazı rengi konusunda cok kaarsız kaldım ama inanın gri ve beyaz dediginzi kadar iyi durmadı.. Kırıklı harflara gelince çalışmalara kucuk bakmayın lütfen büyük haline bakın. Bu yazı karakterş o kadarda kırıklı bir font degil.
sadece ön sayfadaki markaları degiştirmem gerekicek sanırım..
ki...
Ben bu brousurde bir kac ciddi yanlışı düzeltip koydum bile kenara.:) ,yenisine gectim..

Teşekkürler

pelin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb. pelin sanırım yapılmış olan yorumları okumadınız.
bu match saat adı altında bir firma yok. sanal olarak yapılmış bir çalışma

yorumlar olmadığı için okuyamadım kusura bakmayın.

sanal yada değil eğerki bir tasarım yapıyorsanız herşeyini önem vermek zorundasınız. sonuçta bunu öğrenmek için yapıyorsunuz. siyah zeminde koyu renk kullanmamanı tavsiye ederim.