Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

300 dpi.nedir?

zıvanam

🌱Yeni Üye🌱
Hakikaten doyurucu bilginin değeri asla düşmüyor. 2007 yılında yazılmış ama halihazırda bizim gibi yeniler için altın değerinde. Şimdi bunları sindirmemiz gerekecek.
Teşekkürler arkadaşım.

rockbaby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazı gerçekten çok kısaymış :) :) emeğinize sağlık

alptekinenes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
paylaşım ve bilgilendirme için teşekkür ederim ..

grne

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar , ben 300 dpi görüntünün hangi fotoğraf makinelerinden elde edileceğini sormak istiyorum.Profosyonel fotoğraf makinesi mi olmak zorunda digital foto makinesi ile elde edilemez mi ?

aynur1972

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, çok sayfalı işlerimde İndesign kullanıyorum. Daha önce gazete de dahil çalışmalarım oldu. Fakat 4 yıldır kullanmadım, birazda unutmuşum. Şu an bir dergi çalışması yapıyorum. Fakat çalışmada kullandığım her resim error veriyor. Resimleri CMYK ya çeviriyor, Resolution da 300 yapıyor, Jpek olarak kaydediyorum. Nedenini bir türlü anlayamadım. İndesign cs6 da çalışıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

KaRDiYaK_BoY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, çok sayfalı işlerimde İndesign kullanıyorum. Daha önce gazete de dahil çalışmalarım oldu. Fakat 4 yıldır kullanmadım, birazda unutmuşum. Şu an bir dergi çalışması yapıyorum. Fakat çalışmada kullandığım her resim error veriyor. Resimleri CMYK ya çeviriyor, Resolution da 300 yapıyor, Jpek olarak kaydediyorum. Nedenini bir türlü anlayamadım. İndesign cs6 da çalışıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
ben coreli bıraktım artık. şuan illustrator kullanıyorum ve zorluk çekiyorum. sanki grafik tasarıma yeni başlamış gibiyim. allah herkesin yardımcısı olsun.

aynur hanım, indesign çalışmalarındaki resimleri, photoshopta, image size seçeneğinde 300 dpi ve üstteki with seçeneğini 35 yapıp tiff olarak kaydederseniz en güzel sonucu alırsınız.