Yeni öğrendiğim bir teknikle yaptığım deneme amaçlı 3B BlueX çalışmam.
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 8 Ocak 2011 #1 Yeni öğrendiğim bir teknikle yaptığım deneme amaçlı 3B BlueX çalışmam.
@l! 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Nis 2009 Mesajlar 770 Tepkime puanı 9 8 Ocak 2011 #2 biraz daha renk hareket kattığın zaman çalışmaya çok hoş çalışmalar ortaya çıkar
M mursel_balci 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Ağu 2007 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 9 Ocak 2011 #3 hangi programda yaptınız acaba?
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 9 Ocak 2011 #4 Photoshop ve Illustrator
Kaptan-ı Derya 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Ocak 2011 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 9 Ocak 2011 #5 Arka plan daha iyi olabilirdi ama yazı çok güzel olmuş.
Feyzoo 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ocak 2010 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 9 Ocak 2011 #6 gerçekten güzeL ben beğendim
medosanart 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 513 Tepkime puanı 18 Web sitesi medosanart.blogspot.com 9 Ocak 2011 #7 blue rüzgar gibi esiyorsun yine Güzel çalışma ellerine sağlık
konsantre 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Şub 2009 Mesajlar 78 Tepkime puanı 1 9 Ocak 2011 #8 Alt parçayla üst parça birbirine oturmuyor, bilinçli olarak mı yaptınız?
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 9 Ocak 2011 #9 Kaptan-ı Derya' Alıntı: Arka plan daha iyi olabilirdi ama yazı çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... evet arkaplan ile uğraşmadım, yazıya odaklı bir çalışma yaptım. arkaplanı derste ne ise onu yaptım Feyzoo' Alıntı: gerçekten güzeL ben beğendim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim medosanart' Alıntı: blue rüzgar gibi esiyorsun yine Güzel çalışma ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim konsantre' Alıntı: Alt parçayla üst parça birbirine oturmuyor, bilinçli olarak mı yaptınız? Genişletmek için tıkla ... etrafında bir stroke koymak istedim ama fazla kaçmış böyle olacaktı
Kaptan-ı Derya' Alıntı: Arka plan daha iyi olabilirdi ama yazı çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... evet arkaplan ile uğraşmadım, yazıya odaklı bir çalışma yaptım. arkaplanı derste ne ise onu yaptım Feyzoo' Alıntı: gerçekten güzeL ben beğendim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim medosanart' Alıntı: blue rüzgar gibi esiyorsun yine Güzel çalışma ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim konsantre' Alıntı: Alt parçayla üst parça birbirine oturmuyor, bilinçli olarak mı yaptınız? Genişletmek için tıkla ... etrafında bir stroke koymak istedim ama fazla kaçmış böyle olacaktı