Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Bateri

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
internette gördüğüm bi 3d çalışmaydı.. elimden geldiğince ben de modellemeye çalıştım..
son bikaç gündür v-ray öğrenmeye çalışıyorum.. bu da 2. v-ray çalışmam..

3dmax - vray - photoshop
baterifinalcopy.jpg

baterigri.jpg

Benzer konular

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
piksellemeden kastınız yansımaların veya objelerin kenarlarındaki kırılmalar ise onun sebebini ben de bilmiyorum.. henüz render motorunu iyi kullanamıyorum, nasıl çözeceğim konusunda yardımlarınızı beklerim..

eğer resimdeki lekelenmeleri söylüyosanız da, photoshopta biraz noise verdim.. bu şekilde hoşuma gittiği için..

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Elinize sağlık arızek güzel bir çalışma olmuş bence...
modellemeyi sizmi yaptınız...

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler..

modelleme de bana ait..

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tebrikederim ince işçilik yapmışsınız :) davula yazı yazsanız nasıl durur ...

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında referans aldığım resimde bi yazı vardı.. ben de yazmayı düşündüm ama neden bilmem yazmadım herhangi bişey..

yazsak daha iyi olurdu tabi..

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
modelleme güzel ama sunulduğu arkaplan daha güzel olabilirdi
Eline sağlık

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
modelleme olarak başarılı arizek eline sağlık... lakin sanırım bir bateriyi yakından görmediğin veya başına oturup çalmadığın belli..:) ilk olarak cross yerden yüksek olmaz.. bu çalmak açısından olumsuzdur. ikincisi altolar crosstan fazla yukarda ve büyük. birde altolar aynı ölçüde olamamlı. soldaki sağdakinden küçüktür her zaman. zilleride biraz değişik ölçülerde yapsaydın iyi olurdu... bu arada sakın yanlış anlama sadece bateri çalan biri olarak senide bilgilendirmek istedim. ama eğer hiç bateriyi yakından görmediysen başarılı bir modelleme... tekrar ellerine sağlık.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
açıklamalarınız için çok teşekkür ederim..

dediğiniz gibi hiç yakından bi bateri incelemedim.. sadece internette gördüğüm bi resim vardı, onu referans aldım.. hatalarım muhakkak vardır..

cross hangisi, alto hangisi, zil hangisi onu bile bilmem.. benim için önemli olan sahnenin duruşuydu..

tekrar teşekkürler :)

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o zaman sana biraz açıklayim...:) cross altta duran büyük davul... altolar üstte duran iki küçük davul... tomtom solda duran tek davul... hayhiet sağda duran ayakla basılan pedallı zil... diğerleride zil zaten..:) bende bir davul tasarlıyorum bitirirsem paylaşıcam... tekrardan kolay gelsin.. emeğine sağlık..:)

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2006-07-06_drum_set.jpg
resimde sanki orjinal değilmiş bir modellemeymiş gibi geldi bana... çünki bu tarz bir bateri hiç görmedim...:) bence sen birde bunu modelle... ben bunu üzerinde çalışıyorum ama sanırım biraz fazla abarttım render alamıyorum hata veriyo..:)

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
gönderdiğim resimdeki zaten 3D çalışma.. gerçek değil.. o yüzden model hataları yapmışız demekki..

valla bi daha bateri modeller miyim bilmiyorum, modellemeye kalkarsam neden olmasın..
:)

Baterist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize sağlık.
bi davulcu olarak imrendim gayet güzel olmuş.
emeğinize sağlık.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevindim.. çok teşekkürler.. :)