Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Cizim Yapabilecek Arkadaslar Araniyor - Türkiye Geneli

filizgrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aramadınız diyosunuz ünal beyya hala aradım açmadınız diyorumya size, hatta ertesi sabah konuştuk görmemişim aradığınızı dediniz, alla allayaa benim vicdanım çok rahat şükür.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kendi hostingime kurdum çok beğendiğinizi soylemiştiniz hatta logo ayarlarını tekrar düzenletmiştiniz. Sonra o arada yapamadığınız bir takım ufak tefek corel işlerinizi de yapmıştım ücret talep etmeden. Kendi paramla domain almam için çok ısrar etmiştiniz ama almamıştım neyse ki almamışım!.. Bu arada 2 sene önce ki şeyleri saklamıyorum elbette hostingimde ama o zamanlar burada açtığınız konu https://www.grafikerler.net/almanya...kadaslar-ariyoruz-turkiye-geneli-t129643.html

Arkadaşlar sizin yaptığınız en büyük hata belki kaba bir tarif olacak ama her işe bu şekilde kefal gibi atlamınızdır, bu forumda bunu defalarca yazmamıza ve uyarmamıza rağmen hala bu sıkıntıların önüne geçilebilimiş değil, ondan sonra sızlanmalar başlıyor,

1.lütfen düşük ücretler verip 3 krş olsun benim olsun düşüncesi taşımayın
2.yaptığınız işleri üzerine işaret koyarak ya da benzeri bir şekilde garantiye almaya çalışın
3.yapacağınız işin ön ödemesini mutlaka isteyin ve alın, ödeme yapılmadan ne işi yapın ne de yaptığınız işi gönderin

aksi halde bu sıkıntılıarı daha çok yaşacaksınız ve maduriyetler hiçbir zaman bitmeyecek

not: özellikle belirtiyorum, yıllardır grafikerler.net başta olmak üzere diğer tüm sitelerden bu şekilde işler yaptım ama sizin gibi bu tür sıkıntılar yaşamadım, eğer siz bu sıkıntıları yaşıyorsanız bunun nedenini kendinizde arayın derim

elifimrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O zamanlar öyle hatalar yapıyorduk maalesef :) 1-2 darbeden sonra akıllandık çok şükür, şimdi peşin ödeme almadan kılımı kıpırdatmam. Ve ön ödeme yapmak istemeyen müşteri %90 iş bitiminde de ödemez bunu öğrendim :)