Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d eğitim hakkında yardım !!!

hektor9465

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle aranıza yeni katıldım herkese merhaba,şu soruyu sormak istiyorum inşallah yararlı bi cvp verirsiniz,3d programlarıyla ilgili bir bilgi sahibi değilim,yaptım meslek bilgisayarla bile bir ilgisi yok 2 yıldır şuanda yaptım meslekle boşuna vakit kaybı yaşadımı düşünüyorm o yüzden 3d kursuna gidip bunu meslek edinmek bnm amacım yanlız bazı kuşkularım var 0 dan başlayıp direk bu tarz kurslara yazılmam doğrumu ve önereceğiniz bir kurs varmı ?azim den bahsedenler olucaktır o bende mevcut zaten her zaman bu tarz meslekleri hayal etmişimdir fırsat ve imkaım olmadı ,cevap verenlere çok teşekkür ederim şimdiden.

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
bence alt yapın yoksa kursa gitsende gitmesende boş max sin içinde 5000 den fazla komut var ışıklandırması ayrı modellemesi ayrı renderi ayrı kaplaması ayrı animasyonu ayrı gittiğin kursda hepsine ayrı ayrı ders verir ücret ister oda önemli değil kurs bittiğinde bu işi öğrenmiş olmuycaksın diğer çizim programları ile birlikte max sı kullanmazsan olmaz render alcaksın renk tonu tutmuycak veyada noktacıklar kalcak bunu photosopda temizlemen gerekicek yeri geliyorki renderi alıyorsun ama istediğin gibi çıkmıyor başka programda daha kolay olduğu için o programda renderi alıyorsun veya modelliyorsun şimdi sana neden olmaz bu iş diye anlatmaya kalkarsam 2 sayfa yazı çıkar ama ille yapacam dersen 2 boyutlu programları öğrenmen lazım corel, photoshop v.s. ondan sonra max sa geçebilirsin başarılar dilerim

hektor9465

🌱Yeni Üye🌱
Benim abimde animatör ama bu yazdıklarınızın hepsini yapmıyor hazır olarak önüne gelen karakterleri hareke ettiriyor.Amacım karakter modelleme yapmayı ve onları hareket ettirmeyi öğrenmek.