Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d Flash Yapımı

kocamanson

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
Şu flash sitelerdeki,reklamlarındaki 3 Boyutlu animasyon için sadece flash+as mi gerekli yoksa alternatif programlar varmı?(3dsmax,Maya bunlar bana o iş için fazla gibi geldi)

Benzer konular

mornatari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne yapacağına bağlı. iki boyutlu bir nesneyi üç boyutlu olarak döndürebilir hareket ettirebilirsin flashda. ama nesnen 3 boyutlu olsun istiyorsan yapacağın çalışmaya bağlı olarak 2dsmax maya vs, 3d modelleme ve animasyon programı kullanabileceğin gibi, biraz daha basit şekiller için (küp, silindir, küre vs.) after effects de kullanabilirsin. after effectse photoshop üzerinden 3d nesne de aktarabilirsin. ama ben sonucu pek beğenmiyorum. yada 3ds maxe alıştığımdandaha kolayıma geldiğinde. bu tamamen senin hangi programa daha hakim olduğuna ve neyi amaçladığına bağlı.

mornatari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birşey daha 3ds max maya gbi programlar 0dan tasarlayacağın sahneler için pratik olur. farzı misal elinde bir video görüntü vs var ve sen aslında o sahnenin içinde olmayan ama içinde varmış gibi duran birşey eklemek istiyorsun,o zaman after effects daha işe yarar olur. yukarıda dediğim gibi eyi hedeflediğine bağlı. her programın farklı bir amacı ve ona uygun işlevleri var.

mornatari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birşey daha 3ds max maya gbi programlar 0dan tasarlayacağın sahneler için pratik olur. farzı misal elinde bir video görüntü vs var ve sen aslında o sahnenin içinde olmayan ama içinde varmış gibi duran birşey eklemek istiyorsun,o zaman after effects daha işe yarar olur. yukarıda dediğim gibi neyi hedeflediğine bağlı. her programın farklı bir amacı ve ona uygun işlevleri var.