Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d logo yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar benim aşağıdaki logoyu kullanmam lazım çizemedim illustratrde çizdim ama aynısı olmasını istediler 3d max ve ya autocad vs. gibi 3 boyurlu programlarda çizildiğini tahin ediyorum çizebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum kolay bir iş olsa gerek ama ben 3d programlar bilmediğim için çizemedim illustrator'ün 3d sinde olmadı corelde de denedim ama onda da olmadı bunu çizebilecek arkadaşlar varsa rica ediyorum illustratöre göre bana gönderebilirseniz sevinirim

30495987.jpg

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Grafik tasarım işi istek mesajları:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

Konu kapatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...