Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Max 7 Türkçe Video Eğitim Cdleri 6 Cd

grafikermehmet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Linkler Çalışıyor dediğim gibi exelerde hata var ama dosyaların içindeki videoları çalışıyor oradan bakabilirsiniz. exe düzenlemek baya zor denedim

fesane

🌱Yeni Üye🌱
saolasın kardeş... aradım aradım sonunda buldum:rofl::rofl::wink:

grafikermehmet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Görüntüleme 3.047 kişi ama nedense sadece 25 tane yorum emeğe saygı gerçekten yok
sadece sömür sadece sömür

attin

🌱Yeni Üye🌱
Paylaşım Için çok Sağoll Mehmet Yalnız Ben 3ds Max 9 Ncu Versionunu Kulanmakdayım Sonuç Olarak Mantık Aynı Mıdır?? şimdiden Teşekkürler;))

grafikermehmet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabiki mantık olarak aynı sadece biraz daha gelişmiş olur üst sürümler ben 3 senedir kullanıyorum genelde bakıyorum bir sürü programa mantık olarak değişen birşey yok sadece programa görsellik ve kullanım kolaylığı katıyor tabiki bu benim görüşürüm.

Bence Bu Dersler Kaçmaz Arkadaşlar

graphimedia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler paylaşım için.. şuanda bende indiriyorum fakat derslerin içeriğiyle ilgili bişi yazmamışsın.. lütfen içeriği ile de bikaç ufak bilgi versen??

tekrar teşekkürler arkadaşım eline koluna bacağına bilimum azalarına sağlık...:p

serdar0758

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.e-reklamcim.com
arkadaşlar cd 1 indirdim windows media playerde çaşıştırdım ama gorun tu yoktur ses gelıyor goruntu yok kafayı yedım varsa bır bılenmesaj atsın yoksa hepsini indirmeyeceğim

Arkadaşlar buldum media klasorunde comman klasurnde dosyayı acın oradan izleyebilirsiniz kolay gelsin

birde programın anlatımı çok eski bir surum haberiniz olsun ama yinede yardımcı oluyor arkadaşa tşk ederim

kardeşim eline saglık biraz daha eklesen olmazmı

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar cd 1 indirdim windows media playerde çaşıştırdım ama gorun tu yoktur ses gelıyor goruntu yok kafayı yedım varsa bır bılenmesaj atsın yoksa hepsini indirmeyeceğim

serdar kardeşim media player 11 i yüklersen sorun çıkmaz inşallah ama onun içinde işletim sistemin yasal olması gerek.yardımcı olabildiysem ne mutlu sevgiler kolay gelsin kardeşim...:)

malcolmxxxxx

🌱Yeni Üye🌱
s.a
ben volkan
reactor şifre hatası veriyor
ne yapabilirim ama görünürde vidyoda problem yok gibi belkide anlamadığımdan dır

salih1984

🌱Yeni Üye🌱
tskler emeğine sağlık

kardeş emeğine tşkler çok işime yarayacak bu program bunun gibi autocad ve başka uygulamalar varsa eklemeni bekliyorum tşkler

hedef_genc

🌱Yeni Üye🌱
cd1'i indirdim prola hatası veriyor.Bundan sonra hangi aşamaları izleyeceğiz?

sambursa

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu eğitim cdi kimin eğitim cdsi acaba ben de bir siteden indirdim ama bunu da indirme istiyorum ama aynısı olmasından korkuyorum.

cuteboy020

🌱Yeni Üye🌱
tşk..

eline sağlıkk kardeşş ama arkadaşlarr diğer 5 cd lik set le bu aynı set yani bunu indiren onu indirmesin onu indiren bunu indirmesin...:sadsmile:

mdgser

🌱Yeni Üye🌱
arkdaşlar, 3dmax eğitim cdsini nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz.