serhan arkadaşım çalışman güzel olmuş, eline sağlık, benimde serhan diye bir tanıdığım var, acaba o kişi olabilirmisin diye düşünüyorum fakat benim tanıdığım serhan, profesyonel tasarımcı, sende hiç fena işler çıkarmamışsın iç mekan çokgüzel olmuş, ışıklar vs.
neyse arkadaşım ben sana sorunu ve çözümünü anlatim sen yine istersen tekrardan yap, fakat aklının bi köşesinde kalsın, yanlış yaptığın bişeyde her seferinde gerimi dönüceksin ?
anladığım kadarıyla gitarı yapmaya başlarken, line kullanmışsın, üst hattı çizip, extrude vermişsin, tamda bu noktada gözden kaçırdığın çok basit bir detay yüzünden çalışmandaki hata oluşmuş,
peki nedir bu hata,
line çizip extrude verdikten sonra, extrude parametrelerinin en altındaki, Output kısmındaki smooth seçilmediği için gitarın yan yüzeyleri kırık kırık oldu, sen o aşamada bu işlemi uygulasaydın sorun yaşamicaktın, ama olan oldu
I yapman gereken çok basit bişey, edit poly çevirdiysen çalışmanı, wertex, edge vs. kısmından elementi al ve gitarın sapları hariç seç, modiy bölümünden değil, edit geometry bölümündeki Msmooth komutunun yanındaki küçük kareye basarak o yüzeyi düzelte bilirsin, bu işlemi yaptığında Msoomth sadece yüzeydeki kırık yerleri yuvarlatıyor, sonuca sen bile şaşırabilirsin,
başarılar