Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Max Oturma Odası Çalışması (elempro)

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel olmuş eline sağlık

KaBoom

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle tebrikler.Oldukça başarılı bir çalışma.Göze batan bir durumdan bahsetmeden geçemiycem.Objelerin yüzeylerindeki "face"ler constant görünüyor, smooth kullanırsan daha gerçekçi görünecektir.Yüzeyler arasında sert geçişler nesnelerin daha sert yapılı görünmelerine neden oluyor.(Bkz:Yastıklar).Kolay gelsin...

elempro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim.Bu çalışma bence eskidi yenileri lazım en kısa zamanda yeni yapmış olduğum banyo tasarımlarını yayınlayacağım...

browland

🌱Yeni Üye🌱
slmlar sitedeki ilk çalışmam

nihon212salonlq1.jpg

tek kelimeyle mükemmel olmuş.. ellerine ve bilgisayarına sağlık :D çalışmanın güzel olmasının yanı sıra oturma odasının şeklide çok hoş... çok beğendim :D

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten çok güzel, hatta kusursuz olmuş, Elinize sağlık.

elempro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkür ederim

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yastıklar hariç süper render ne kullandın ?

maybach

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiç bir şey kusursuz değildir arkadaşlar

DoyumsuzSevgili

🌱Yeni Üye🌱
emeğine sağlık çok güzel olmuş ama yastıklarda ki segment sayılarını biraz daha arttırmanı önerirdim ve mesh smooth kullanmanı önerirdim ayrıca yandan çıkıştaki demir korkuluklar sanki ****ller le batacakmış gibi duruyor sizin bilginize sahip birisinin demirleri pürüzsüz yamış olmasını dilerdim başarılarınızın devamını dilerim yinede süper olmuş tekrar tekrar emeğinize sağlık bende kısmetse arkadaşlarıma lavobo yapımı videosu sunacağım

fair

🌱Yeni Üye🌱
tek kelimeyle mükemmel olmuş, tebrik ederim

lodOs

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel bi çalışma olmu eline sağlık hocam.

Yastıklarda segmentleri arttırsaydın daha kusursuz bi görüntü elde edebilirdin. Bİr de yer kaplamasının reflect ayarını biraz düşürürsen daha iyi olcak gibi .parlamalar çok gibi geldi bana.sadece bi tavsiye.

elempro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim ortak kanı koltukdaki segmentlerin belirkin olması ve bazı yerlerdeki parlamalar.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
bişi sorucam, tvler neden yere çok yakın kouluyor,... yani bi ev içinde kilerin teleizyonu yere bu kadar yakın oluyo? bana göre 3D mükemmel olmuş
estetik açıdan zemine yakın durması daha güzel gösteriyor , fakat sanki gerçekte çok kullanışlı değilmiş gibi geldi...

al_muallim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam ders alabilirmiyiz, :D, süper olmuş ya, ben bi hücre yapmaya çalışıyorum acaip zorlandım, ama müthiş şeyler yapılıyormuş, elinize sağlık