Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle tebrikler.Oldukça başarılı bir çalışma.Göze batan bir durumdan bahsetmeden geçemiycem.Objelerin yüzeylerindeki "face"ler constant görünüyor, smooth kullanırsan daha gerçekçi görünecektir.Yüzeyler arasında sert geçişler nesnelerin daha sert yapılı görünmelerine neden oluyor.(Bkz:Yastıklar).Kolay gelsin...
emeğine sağlık çok güzel olmuş ama yastıklarda ki segment sayılarını biraz daha arttırmanı önerirdim ve mesh smooth kullanmanı önerirdim ayrıca yandan çıkıştaki demir korkuluklar sanki ****ller le batacakmış gibi duruyor sizin bilginize sahip birisinin demirleri pürüzsüz yamış olmasını dilerdim başarılarınızın devamını dilerim yinede süper olmuş tekrar tekrar emeğinize sağlık bende kısmetse arkadaşlarıma lavobo yapımı videosu sunacağım
Yastıklarda segmentleri arttırsaydın daha kusursuz bi görüntü elde edebilirdin. Bİr de yer kaplamasının reflect ayarını biraz düşürürsen daha iyi olcak gibi .parlamalar çok gibi geldi bana.sadece bi tavsiye.
bişi sorucam, tvler neden yere çok yakın kouluyor,... yani bi ev içinde kilerin teleizyonu yere bu kadar yakın oluyo? bana göre 3D mükemmel olmuş estetik açıdan zemine yakın durması daha güzel gösteriyor , fakat sanki gerçekte çok kullanışlı değilmiş gibi geldi...