Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D menünün kapanması

azacan

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar adobe master collection cs5 yada 5.5 yüklediğimde full olmasına rağmen 3D menüsü ilk başta açık oluyor res atınca kapanıyor birdaha da açamıyorum. opengl işaretli olmasına rağmen bu gözükmüyor.

sistemimin destekleyeceğinden eminim işlemci intel i7 2600k ekran kartı asus hd 6950 directcu ii ram 8gb

bu lanet olası menüyü nasıl aktif ederiz neredeyse 1 yıldır bu sorunu çekiyor.

Not: master collection full dür

Benzer konular

azacan

🌱Yeni Üye🌱
bu konuda hiç kimsenin fikri yok mu? özellikle üst yöneticilerden

azacan

🌱Yeni Üye🌱
neyse boşverin. ayıya neden ensen kalın diye sormuşlar oda cevap vermiş çünkü kendi işimi kendim yaparım demiş. konuyu silebilir veya kilitleyebilirsiniz

scanman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nedenini bilmiyorum ama sistem le alakası yok sanırım ben photoshop cs5 extended ı i5 işlemcili AMD Radeon hd 6490 lı laptop ta kullanıyorum 3d menüsünde herhangi bir sorun yok. senin sistem bundan çok daha iyi

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Önerilerim olacak
* Ekran kartınızın sürücüsünü günceleyin
* Adobe sitesinden sadece Photoshop CS5 Extended sürümünü indirip onu kursanız en azından master collection sorunlu olup olmadığını anlarız
* Kurulumdan sonra (işletim sisteminiz 64 bit olarak kabul ediyorum) Photoshop CS5 Extended 64 bit sürümü çalıştır

Rhyzard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynı Durum Bende de Soz Konusu Trail Olarak Kurulum Yapdıgımda Bır Sorun gorunmyor Fakat satın Almıs Oldugum Lısans Kodunu Gırdıgımde ıse Tekrarda kapatıp acdıgımda Kalkmıs Oluyor Bende Cozemedım Sızın Sıstemınızle ekran kartım Harıc Aynısı fakat Neden Oldugunu anlamıs Değilim