Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D nasıl başlamalı?

mustang01

🌱Yeni Üye🌱
adanadaki/güneydeki arkadaşlarla fikir we kaynak alışverişi yapılabilir aslında.
ben de adanalıyım ama 1 ay kadar daha adana dışındayım.
dönüşümde catia , mastercamx ve tridimex için yardımcı olmaya çalışırım.
bu arada ben de çalışıyorum pek boş vaktim olmayacak ama
en azından can alıcı ve içinden çıkılmayan noktalarda yada benzeri durumlarda yardımda bulunabilirm. çünki bazen kaynaklarla işin içinden çıkılması zor oluyor.bi de elimde bi kaç eğitim cdsi flan olujak. onları flan da isteyenlere post edebilirim arkdşlar.

kadir_adiyaman

🌱Yeni Üye🌱
Slm
Ben de 3d studio ile kendi çapımda uğraşıyorum.
ama çok zor geliyor gerçekten.
Bilen birisiyle tanışmak bana faydalı olur hemde Adanadan:)
Msn'imi özelinize yazdım. Rica etsem eklermisiniz?

mustang01

🌱Yeni Üye🌱
hemşo burda kadir yazıo
msn nickinde bayan ismi flan var¿ hata yok demi¿

her neise kardeşim gönderidiini ekledim.
akşam online olucam. ozman görüşürüz.

çaw

keleke

🌱Yeni Üye🌱
bu işe başlamak isteyenelr için tek bişey diyorum max i bırakmayın 1 hafta dahi bıraksanız bildiklerinizi unutmaya başlıyorsunuz bünde en az 3 yada 4 saat max çalışın inş. başarılı olursunuz...

buket1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamlar ArkadaŞlar

Bende 3d Mxs ÖĞrenmek İstİyorum Freehand Ve Corel Mx Burakmak İstİyorum Sadece Kendİmİ 3d 'de YetİŞtİrmek İstİyorum Nasil Ve Nerden BaŞlamaliyim TeŞekkÜrler Şİmdİden:>

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
Bende 3d Mxs ÖĞrenmek İstİyorum Freehand Ve Corel Mx Burakmak İstİyorum Sadece Kendİmİ 3d 'de YetİŞtİrmek İstİyorum Nasil Ve Nerden BaŞlamaliyim TeŞekkÜrler Şİmdİden:>

bir 3d programın dersini almaya başlayarak yetiştirebilirsin kendini.
biraz öğrendikten sonra da ne tür işler yapmak istediğini belirlersin.

murri_06

🌱Yeni Üye🌱
internette 3ds max ile ilgili ekitaplar ve çok güzel video anlatımları var ama link vermek yasak ilgilenen bana özel mesaj atsın

YAAA BEN YÜKLDİM DE JPEG OLARAK KAYDETMİYOR YAPTIGINI ONU NASIL HALLETCEM Bİ İLGİLENİRSEN MİNNETTAR KALIRIM:S

darklancet

🌱Yeni Üye🌱
internette yeterince döküman var ama iş orda bitimiyo üzerinde çok uğraşnam lazım ne kadar uğraşırsan o kadar öğrenirsin bi de aklına ne geliyosa çizmeyi dene

delphimaker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
delphin.site-forums.com
ARKADAŞLAR ŞÖYLE DÜŞÜNMEK DAHA AKILCI OLMAZMI...
bu programı yapanlar bizim gibi insanlar...
biz bu programı yapmayacağız sadece kullanacağız...
dolayısıyla işimiz okadar zor değil...
sadece biraz güven...biraz istek...biraz araştırma...veeee tabiiki şans....

sevgiler

TimuRRendeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3DS MAX ile ilgili belirli zaman aralıklarında dökümanlar yazacağım.İlk konuyu açtım zaten.İlerki dönemlerde de konular devam edecek.İnşallah faydası olur.

blueblackstar

🌱Yeni Üye🌱
bende ancak netten ya da kitap cd yoluyla öğrenebilirim çalıştığım için, bana kitap ya da cd adı ve nasıl edinebileceğim konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim çünkü çanakkaledeyim ve burada imkanlar kısıtlı.. desteğinizi bekliyorum teşekkürler

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
bizde buaralar bunu konusyoduk iş yerinde..kursta 3 ayda sadece %10 unu ögrenebilyomussun..öyle diyorlar.ben onların yalancısıyım :D

blueblackstar

🌱Yeni Üye🌱
hiç kimse bir öneride bulunamaz mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum... LÜTFEN GERÇEKTEN ÇOK ACİL SADECE EĞİTİM İÇİN KİTAP, CD NASIL EDİNEBİLİRİM VE PROGRAMI SÜRESİZ VE ÜCRETSİZ İNDİREBİLECEĞİM BİR YERLER LÜTFEN EL UZATIN...

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bugün itibariyle programı yüklemiş bulunmaktayım. CorelDraw, İllustratör, Freehand, Photoshop, QuarkExpres kullanıcısıyım. 3Dmax e de bi el atayım dedim. herhangi bir sorum olduğunda bana yardımcı olursanız çok sevindirik olurum:)

ste_herman

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 3D Max Eğitim cdleri Formun başında Bir arkadaşımız Lİnklerini açmışş ordan tedarik edebilirsiniz Baya yardımcı olacağına inanıyorum.. Bende yeni başladım Max Kullannmaya eğitim cdleri İle programı anlamya çalışıyorumn ve ayrıyetten kursuna gidicem gerçekten inan kendine ve tasarımına güvenen bence bu işi gerçekten yapar ama bıkmak sıkılmak yok :headbang:... Herkese ve kendime kolay gelsin diyorumm .....:clapping:

can_grafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar genel olarak yazmış olduğunuz tavsiyelerden bi fikir edindim ama hala kararsızım 3dmax e başlamaya 8 yıllık grafik tasarımcıyım işimde iyiyim ,öğrenmeyi çok seviyorum ama şu anda önümde iki seçenecek var biride 3dmax bu işi profesyonel olarak yapan üstadlara bir ricam var programı öğrendiğimde bina modelleme ve kaplama yapabilrmiyim yoksa autocad de öğrenmem gerekirmi yani profesyonel olarak para kazanabilirmiyim sizce sadece 3dmax ile

bernaaltunbas

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar 3d max le ilgileniyorum bende bana mail atarmısınız linklerle ilgili

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb arkadaşlar 3d max le ilgileniyorum bende bana mail atarmısınız linklerle ilgili

be tur bilgiler edinmek istiyorsun?

max cok kapsamlı bir program biliyorsun modelleme,kaplama,render,ışık,animasyon hangisi ile daha cok ilgileniyorsan ona göre linkler verebilirim.

cuneyt_izmir

🌱Yeni Üye🌱
3d max e yeni baslayacagım,rica etsem ekitap ve ya bunları bulabilecegim,adres warsa gonderirsen sevinirim şimdiden tesekkurler.