Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d program

cmbc

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 3D program arıyorum mac için... Araştırdım ama en sağlam bilgiye forum kullanıcılaırndan alabileceğime inanıyorum.. link atarsanız sevinirim

"HAVALAR NASIL OLURSA OLSUN TASARIMLARINIZ GÜZEL OLSUN..."

::cmbc::

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Forum kurallarını okumadınız galiba.

Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack konuları ve sitelerinin tanıtımının yapılması yasaktır. Türkçe ve yabancı sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak ve Türkçe program veya yabancı programların crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuzda her tür mp3 ve ses dosyası Türkçe veya İngilizce ( diğer diller ve sözsüz müzik eserleri )yayınlanması yasaktır.

Kurallarda bu madde yer alıyor ve programı lisanslı olarak almanız gerekmekte

cmbc

🌱Yeni Üye🌱
Bu mesajı yollamadan önce arkadaşım da uyarmıştı beni ben de böyle bir cevap alırım die söylenip gülmüştüm. Çok kurallı bir forum bu çok ilgin.
Ancak benim dileğimi 3d nin demosu ya da editörünün fotosu bile yerine getirirdi. Prensip sahibi olmanız güzel ama bu kadar kuralcı olmayın ben satın alıcam programı önce b denemek hatta görmek isterim bu gayet yasal...
Bu formda ayrdımsever bir arkadaş yok mu? demo ya da programın editörünün fotosu ben MASUMUM...:):rofl: