Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D programlarından hangisiyle yazılmış?

:::ÖMER:::

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım...
hemen bi sorum olacak....
Resimdeki 3d yazı hangi programla yazılmış ???
biraz araştırdım Xara 3D olabileceğini düşündüm o programı kullandım ama program psd formatında kaydettiği zaman Üzerinde bu şekilde oynamak imkansız oluyor...
Yani photoshopta tüm bi şekilde tek bi layer olarak açılıyor...ve yazının üst kısmınyla yan kısımları arasını ayırmak imkansız HANİ ayrılsa bile çok kötü bi görüntü oluyor...
Yardımlarınızı Bekliyorum...
İŞTE RESİM:::::
play1024x768.jpg

:sweating::sweating:

bi cevap verebilecek olan yok mu

hadiii ama kimse bilmiyo mu en azından bi fikir verebilecek birileri mutlaka vardır...lütfeeennn yardımcı olunnn :(:(:(

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Flood yapan üye:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Böyle bir çalışma yapacaksan kesinlikle photohopta zaman kaybetme. Çünkü, müşteri beğenmez bu böyle baksın bu böyle olsun der, kalırsın ortada. Bunun için XARA + Cinema 4d + 3D Max kullanabilirsin. Oldukça basittir. Şu anda bulunduğum yer ve pc sana örnek göndermeye müsait değil. Bana hatırlatma yap yarın, örnek gönderirim sana.

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Böyle bir çalışma yapacaksan kesinlikle photohopta zaman kaybetme. Çünkü, müşteri beğenmez bu böyle baksın bu böyle olsun der, kalırsın ortada. Bunun için XARA + Cinema 4d + 3D Max kullanabilirsin. Oldukça basittir. Şu anda bulunduğum yer ve pc sana örnek göndermeye müsait değil. Bana hatırlatma yap yarın, örnek gönderirim sana.

Teşekkür ederim...
şimdi bi çalışma yaptım...

https://www.grafikerler.net/ilk-3d-calismam-t42340.html#post388062

yorumunu bekliyorum...
yardımcı olursun umarım...teşekkürler.

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tamam güzel olmuş. Öğrendiğine sevindim. İyi çalışmalar.