Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Studio Max bilgi...

gorguluoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese merhabalar.belki kelimelerimde yalnış yazılar yazabilirim.konuya pek hakim değilim.kusura bakmayınız.kendim daha çok web ve gfarik tasarımla uğraşıyorum.daha çok flash web siteler hazırlıyorum.ama 3 ds max öğrenmek istiyorum pc m dede 2008 yüklü program olarak.ben hiç bişey bilmiyorumnereden başlamam gerek yada nereden bir eğitim seti alabilirim.ilk başlayanlar ne gibi işler yapoabilir.örneğin iç mekan çizimleri veya dış cehpe çizimleri bina otobus durakları yollar kaldırımlar bu tarz çalışmaları çizebilirmiyim ilk başlarda.belkide pek iyi ifade edemedim tekrar kusura bakmayın.bana bu konuda yol gösterecek arkadaşlara şimdiden çok tşk ler ediyorum.

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
3D Max kursuna yazılın ilk iş. Mümkün değilse, bir kitap edinin. Kitapta da anlatıyor, örneklendiriyor. Oradaki örnekleri yaparken zaten öğreneceksiniz. İnternette de bakın konuyla ilgili neler yapmış insanlar? siz de onalrın yaptıklarına benzer şeyler yaparak ilerleyebilirsiniz.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence kurs ve kitaba gerek kalmadan da öğrenebilirsiniz..
3dmax için internet üzerinden istemediğiniz kadar eğitim videosu bulabilirsiniz.. ben mesela tam 1 sene önce bu sitede bulduğum eğitim videolarını indirip başladım öğrenmeye..
(link: https://www.grafikerler.net/3d-studio-max-gorsel-egitim-seti-5-cd-t33989.html )

bu seti indirip izledikten sonra zaten işin temeli kafanızda oluşacaktır..
daha sonra farklı eğitim videolarını izleyip uygulayarak kısa sürede kendinizi geliştirebilirsiniz..