Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d ve kamera sorunu çok acil

captivity

🌱Yeni Üye🌱
merhaba after effects de bir müzik videosu yapıyorum. bir yerde kamerayı rotate ettim ve yazılarım döndü ve yeni yazılar yazmak için alan açıldı ancak yeni yazdığım yazıları 3d layersa çeviremiyorum. çevirince yazılar kayboluyorlar görünmüyorlar ve alanın dışına çıkıyorlar. kameranın gözünü kapayıp bir baktm 3d sorunu ortadan kalktı ancak kamerayı kullanmak zorundaym 3d layer yapmadan devam edemem bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Tum yazılarını once yazıp sonra hepsını 3d ye cevırırsen aynı yerde referans alır hepsıgozukur kamearana sonra hareket verebılırsın.Yada sonradanactıgın 3d lı gozukmeyen yazları kameradan gorebılmek ıcın top button left rıght gıbı bakıs acılarından bakıp mousla zoom out yapıp kamera acısına manuel getırebılırsın.burda vıewsı ıkılı pencere yaparsan bırısınde ornegın actıve camera yı sec o ankı goruntunu dıgerınde mesela top vıewdan yazılarını manuel cekersın ıstedıgın yere.Su an aklıma baska bır sey gelmedı bunlarda olmassa bakarız ok.

captivity

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim çözdüm. Peki keyframelenmiş bir layerı kopyalarak animasyonun tekrarı gibi nasıl gösterebilirim copy paste yapıp label gruplarınıda arka arkaya koydum ama olmadı