Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3dmax kullanan birisi ne iş yapar?

5830grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar tam alanını kestiiremiyorum.tamamen programa hakim olan bi insan nerelerde iş aramalı nasıl iş aramalı.yaptıgı işler nelerdir.bu programı su gibi içmeye yemin ettim o derece hırslıyımda ve gelecekte ekmegini yemek istiyorum.5-6 aylık sürede bayagı yol kat etcegime inanıyorum sonrasında hersey oturmaya baslıcaktır.merak ettiğim sadece bu programı arayan iş kesimleri nereler.

önümde 3 secenek var aslında
after effects + 3dmax + solidworks

bana 3dmax daha yakın geldi ona basladım.ama ilerde ekmegini yiyebilecegim meslek grupları hangisi(bu programlarla) yada bu program diyelim bi işe girdik ne derece profesyonellik istiyor...beklenen nedir.
tesekkürler

Benzer konular

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Soruyu çeşitlendirelim,

Soru; tornavida kullanan insan ne iş yapar?
Cevap: Tornavidanın kullanıldığı her işi yapar...

Soru; Hem keser, hem tornavida kullanan insan ne yapar?
Cevap; Hem keserin hem de tornavidanın kullanıldığı her işi yapar

Yani bu saydıklarınızın hepsi ekipman, araç
Bunlarla ne yapacağınız tamami ile sizin hayal gücünüze bağlı,

ister film yapar oynatırsınız, ister mobilya modellersiniz, ister tv kanallarına ve benzeri şirketlere çalışırsınız...

Ancak hangisinden daha çok kazanırım sorusuna verilebilecek bir cevap yoktur. Hangisini daha çok seveceğinize karar verdikten sonra, kazanacağınız para, önce yeteneğinizle sonra kurduğunuz ilişkilerle ve en son biraz da şansınızla alakalıdır.

Sözü geçen programların ekmek yeme açısından tornavidadan farkı yoktur. Hatta eminim ki bir çok marangoz benden daha çok kazanabilmekte hatta ben ve benim gibileri işe alıp çalıştıracak maddi güçtedir. Ama temelde bildikleri keser ve tornavida kullanmaktır :)