Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben youubeden lınkı eklıyorum ben goruyorum ama sureklı aynı sıkayet gelıyor bılemıyorum ne yapmalı youtube jackerı yuklemeyı denersen gorebılırsın sanırım
objeleri daha cok göstermek için arka da yansıma kullanmışsın buda kamera ile yapılan harekette ki perspektifi az da olsa bozmuş. ayrıca objeler zemine çarpmıo bunun sonucu olarak gölgelerin bir anlamı kalmio. merak ettim after ı nerede kullandın ::smile:
objeleri daha cok göstermek için arka da yansıma kullanmışsın buda kamera ile yapılan harekette ki perspektifi az da olsa bozmuş. ayrıca objeler zemine çarpmıo bunun sonucu olarak gölgelerin bir anlamı kalmio. merak ettim after ı nerede kullandın ::smile:
Isık ve aydınlatmanın bır kısmını afterda yaptım agırlık max. Topların havada kalmasına gelınce bunu yaptıktan sonra farkettım bende ama yaklasık 1 saat render surdugunden bır daha ugrasmadım.Bastada belırtmıstım zaten oylesıne test yaparken gozume hos gıozuktugunden paylastım belkı bırılerıne esın kaynagı olur dıye yoksa ustunde asırı calsılmıs bır calsıma degıl oylesıne kurcalarken oldu.