Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaş bu dersin ilk partının indiridim. Dersin üzerinde kocaman bir şekilde necmi hocanın adı belirtildiği halde siz bilmiyorum diyorsunuz. Ücretli satışı vardır bunun. paylaşımıda yasaktır.
arkadaş bu dersin ilk partının indiridim. Dersin üzerinde kocaman bir şekilde necmi hocanın adı belirtildiği halde siz bilmiyorum diyorsunuz. Ücretli satışı vardır bunun. paylaşımıda yasaktır.
bu konuyu açalı ben nerdeyse 7 8 ay oluyo. Hotfile e link eklemiş sanırım hotfile den para akzanıyor limklerimi değiştirmiş. Bu yaptıkları gerçekten saygısızlık. onların sitelerine bir paylaşım yaptık. bu hem onların hem benim menfaitimeydi. bu yaptığı gerçekten yanlış her kim yaptıysa ayıp etti.
8. Part ölü demişler ama...8. part yok ki..ben mi göremiyorum. Ayrıca indiren biri fikrini bildirirse çok sevinirim. Zira indirmek çok uzun sürüyor. İndirdikten sonra da bozuk, eksik vs. çıkınca hayal kırıklığı oluyor.
arkadasım yasak mı msn adresi yazmak bilmiyorum ama bu adrese mail atar mısın fb_ghost_ksk@hot.. sennle bi kaç bilgi edinmek istiyorum bnde izmirde oturuyorum...