Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3DSM - Vray - Photoshop YARIM MUTFAK

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
ya arkaaş sen varya hakikaten çok değerli bi insansın, kesinlikle yanlış anlama, ben 2 sene sonra da 5 yıl sonrada biyerde çalışırken seni hatırlicam, inan bana çok iyi taktikler ve fikirler vererek teşvik ediyorsun, ufkum zenginleşiyor, samimi konuşuyorum neden diceksin, ben şimdi bu işi öğreniyorum ama, nerede oldum diyeceğimi bilmediğim için nezaman işe girmem için harekete geçiceğimide bilemiyordum, işe girdim diyelim nelerle karşılaşırım, nasıl yol çizerim bilmiyordum, grafiğin her alanında bu işlerde hız çok önemlidir, müşteri gelir yok bitmedimi hadi hadi, söylediğin taktik güzelmiş, işde ben bu hamalıkla uraşmak istemiyorum, vallahi çok saol, ne kadar para istim onuda söyle bari :) ben ilk başlangıç olarak mimarlık düşünüyorum, tanıdıklarda var, inşallah bende birgün sana yardımcı olurum, iyiliklerinin altında kalmam, tekrar verdiğin bilgiler için tşk.

gokpasaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
estağfurullah arkadaşım. ben mimarlık bürosunda çalışıorum işe ilk girdiğimde. max ve autocad biliyorum dedim ama senden bile az bilgim vardı. 2 senedir aynı iş yerindeyim ve birbirimizden memnunuz :) dediğim gibi biraz cesaret adamım. kendine bi portfolya hazırla ve biyerlerde başla. ozaman daha hızlı gelişirsin ;) bişeye ihtiyacın oluncada bana ulaş duruma göre bakarız :)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
yok vallahi benim derdim, bi sıkıntım olduğunda yarımcı ol diye söylemiyorum yanlış anlama, bunları, sen iyi niyeli bi insan olduğun için söyledim, kimseye rahatsızlık verebilecek bi yapımda yok, cesaret verdin, ayrıca sende herzaman ne olursa söyle ltf, kapı pencere, koltuklar, benzin ponpası vs, hemen yollim :) şimdi bi site hazırlicam, dediğin gibi, iyicene sohbete çevirdik olayı, sizin işler nasıl,:) mahmut ne yapıyor :D aslında burdaki senin verdiğin bilgiler herkezin işine yarar, kolay gelsin, işinde başarılar.