Bir tanıtım ajansına son derece aykırı bir tasarım olmuş, emeğe her zaman saygı, ancak imaja uymamış.
teşekkür ederim öneriniz için
Bir tanıtım ajansına son derece aykırı bir tasarım olmuş, emeğe her zaman saygı, ancak imaja uymamış.
oha yaaaaaa. Seni neden işten çıkardıkları çok açık ortada. Seni işe almaları bile en büyükkabahat. Adamın yaptığı kartvizite bak. Şaka gibisin. Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Birde utanmadan buraya ekleyip yorumlara cevap yazıyor. Millet bir tarafı ile gülüp sana cevap yazıyor, sende onları ciddiye alıp cevap yazıyorsun.
Her önüne gelen ipsiz-sapsız internetten öğrendiği yaklan-yanlış bilgiler ile ben grafikerim diye işe girerse olacağı budur.
Adam senden üstüne para bile almalıymış. Adamın zamanına yazık.
Yazıklar olsun yaaaaa. İşte bu tip gereksiz kişiler yüzünden piyasa basitleşti...
Sana söylüyecek daha çok şeyim varda, adabım elvermiyor...
oha yaaaaaa. Seni neden işten çıkardıkları çok açık ortada. Seni işe almaları bile en büyükkabahat. Adamın yaptığı kartvizite bak. Şaka gibisin. Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Birde utanmadan buraya ekleyip yorumlara cevap yazıyor. Millet bir tarafı ile gülüp sana cevap yazıyor, sende onları ciddiye alıp cevap yazıyorsun.
Her önüne gelen ipsiz-sapsız internetten öğrendiği yaklan-yanlış bilgiler ile ben grafikerim diye işe girerse olacağı budur.
Adam senden üstüne para bile almalıymış. Adamın zamanına yazık.
Yazıklar olsun yaaaaa. İşte bu tip gereksiz kişiler yüzünden piyasa basitleşti...
Sana söylüyecek daha çok şeyim varda, adabım elvermiyor...
Son söylediğini sana ileterek başlayayım. Benim de sana söyleyecek o kadar çok şeyim var ama benim de adabım elvermiyor...
Piyasada kendini bi halt zanneden senin ve senin gibiler olduğu için bu piyasayı bıraktım ben. Senin de söylediğin gibi internetten gördüğün öğrendiğin ya da öğrendiğini zannettiğin şeylerle kalkıp başkasını eleştirdiğine göre bu arkadaşın yaptığının yarısını yapabilecek kabiliyetin yoktur senin.
Yazık çünkü dediğim gibi seninle aynı piyasayı paylaşmışım. Bir de utanmadan kendine sanat yönetmeni falan demişsin... Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün. Sen daha kendini yönetmeyi bilmiyorsun ki hangi sanatın yönetmeni olacaksın.
Admin arkadaşım ve diğer arkadaşlarım size karşı haddimi biraz aşarak böyle bir yazı yazdığım için kusura bakmayın ancak bu kişi ve bu kişi gibi düşünen insanlar inanın midemi bulandırıyor artık.
namasteeee arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık. Emek verilen hiçbir şey kötü değildir, sadece beğenen kişileri farklıdır. Senin de dediğin gibi reklam ve tanıtım tayfında farklı bir renk olarak işine ve çalışmalarına devam et eminim çok daha iyi yerlere geleceksin. Çalışma konusunda da kafana takma, grafikerlerin kaderinde bunlar var. Mutlaka değerini göstereceğin bir noktaya geleceksin...
Son söylediğini sana ileterek başlayayım. Benim de sana söyleyecek o kadar çok şeyim var ama benim de adabım elvermiyor...
Piyasada kendini bi halt zanneden senin ve senin gibiler olduğu için bu piyasayı bıraktım ben. Senin de söylediğin gibi internetten gördüğün öğrendiğin ya da öğrendiğini zannettiğin şeylerle kalkıp başkasını eleştirdiğine göre bu arkadaşın yaptığının yarısını yapabilecek kabiliyetin yoktur senin.
Yazık çünkü dediğim gibi seninle aynı piyasayı paylaşmışım. Bir de utanmadan kendine sanat yönetmeni falan demişsin... Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün. Sen daha kendini yönetmeyi bilmiyorsun ki hangi sanatın yönetmeni olacaksın.
Admin arkadaşım ve diğer arkadaşlarım size karşı haddimi biraz aşarak böyle bir yazı yazdığım için kusura bakmayın ancak bu kişi ve bu kişi gibi düşünen insanlar inanın midemi bulandırıyor artık.
namasteeee arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık. Emek verilen hiçbir şey kötü değildir, sadece beğenen kişileri farklıdır. Senin de dediğin gibi reklam ve tanıtım tayfında farklı bir renk olarak işine ve çalışmalarına devam et eminim çok daha iyi yerlere geleceksin. Çalışma konusunda da kafana takma, grafikerlerin kaderinde bunlar var. Mutlaka değerini göstereceğin bir noktaya geleceksin...
elbette bu işler kolay öğrenilmiyor. Basit gibi dursada ciddi emek harcanması gereken bir iş. Hele işin içine yaratıclık girerse ki mecburen girmek zorunda emeğin yanında artık Allah vergisi bir şeylerinde olması lazım.
her şeyden önce çok iyi bir gözlemci olman lazım. Tasarımımn her çeşidini gözlemen ve onlardan bir şeyler kapabilmen... taklit etmekle başlarsan zamanla kendi stilini geliştirirsin. Ancak kesinlikle sabırlı olman lazım. Eğer şartların elvermiyorsada, geçindirmek zorunda olduğun bir ailen falan varsa daha az zaman harcayarak gelişebileceğin bir iş bulmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim remedya kardeşimsin...Künde-i Kelimeden ,Cümle-i Tuş etmeden önce yaptığın çalışma corelle de yapılabir demek istiyorum , 3D çıktığına göre gerçekten 3.boyut etkisi vermesi gerekir. Güzel bir çalışma ancak piyasadan acemileri değil amatörleri de değil , bu piyasadan işini rasgele yapanları stemizliyoruz en azından biz işini özensiz yapıp , alelacele daha doğrusu alel-ecele iş yapıp sunan arkadaşları tabi seni kastetmiyorum,piyasada olanları temizlemeye çalışıyoruz. nasıl temizliyoruz ilacı,deterjanı var mı var, uygun,edebi,ahlaki,mantıklı eleştiri yaparak,burada fenafillah bir zatın eleştirmesi gibi yani bir filin züccaciye dükkanına girmesi gibi değil , tutarlı,kapasite ve seviye ölçüsünde eleştiriyoruz.Biz grafikerlik öğrenirken, sanat tarihi, edebiyat,müzik,serbest tasarım,davranış psikolojisi,satış pazarlama ilkeleri , gibi daha pek çok alanda entellektüel eğitim alanlardan ve sürekli geliştirenlerdeniz.İnternette bile , görmesek bile karşımızda konuştuğumuz kişiye saygı duymak zorundayız. Tekrarlıyayım zorundayız. Nezakete mecburuz.İyi davranmaya mecburuz,yaradılışımızın gayesi de bu,insan olmamızın gereği de . hayvana özenmek niye ?
Sağol kardeşimkartvizit tabela havası vermiş işinize uygun bir kartvizit olmuş yani.
Bu neonlar gündüzde yanıyormu?meraktan sordum. (şaka şaka)
Ha unutmadan sanat yönetmeni ( ne işe yaradığınıda bilmiyorum, o zaman öğrende gel demeyin )arkadaşın yazdıklarına kulak asma cahilliğine ver.
Evet şuan çalışıyorum , teşekkür ederim iyiniyetin ve ilgin için tükenmezkalemÇalışma bir tarafa , umarım istediğiniz işi bulmuşsunuzdur.