Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel bir çalışma ellerine ve emeğine sağlık.renk uyumları dizayn çok güzel ama gözümü rahatsız eden bazı şeyler var onları söylemek istiyorum yazılarda sola yaslamalı kullanmışsın çok hoş olmuş ama burada paragraf kullandığın için gözü yoruyor. yazım hataların var ve benim en hassas olduğum nokta türkçe karakterleri kullanmamışsın ön tarafta. iç kısımda iki tane resim kullanmışsın(şirketimiz hakkındaki bölümün üzerindeki iki resim) çok boşta kalmış alttaki gibi bir çalışma yapsaydın daha güzel gözükebilirdi.
paragraf verme ve vermeme arasında kaldım.. yazıda evet ş ğ harfleri düzelticem daha ona vakit bulamadım. metni tek tek gözden gecirmem gerekicek. Firma aslında yabancı ama turk şubeside var.onlar ceviriken bu harfleri kulanmamış görebildiklerimi düzeltim.
o paragrafları kaldıryorum.. mesaj alınmıştır. üsteki kısma makineler gibi yapsaydımda cok karışacaktı bu seferde bende böyle bıraktım zaten firmada calışanalrın fazla resmi yok. bunun gibi bir tane daha vardı. Yorumlarınız ve uyarılar için teşekkürler.