Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

4 desen 2 kolaj (yorum istiyorum)

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendimce can sıkıntısından yaptığım bi kaç desen ve bu desenlerden yaptığım 2 tane kolaj... (bir tanesi desenlerin hiç değişikliğe uğramamış hali bir tanesi de üzerinde bi kaç değişiklik yaptığım hali) grafik TASARIM hakkında hiç bir şey bilmiyorum belki böyle konuların bir usulu bir adabı vardır ama ben kafama göre takıldım :) YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM:angel:
damla.(blur).jpg
lale-mavlana%20copy.jpg
laleteyn.jpg
g%C3%B6zler(blur).jpg
kolaj.jpg
surat%20son%20hal%20copy.jpg
kolaj.jpg
kolaj.jpg

kaan441

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ilk çalışma için gayet iyi başarılar dilerim

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
hangi programda yaptın ps mi acaba biraz daha çalış kendini geliştir daha iyileri çıkacaktır kolay gelsin..

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hangi programda yaptın ps mi acaba biraz daha çalış kendini geliştir daha iyileri çıkacaktır kolay gelsin..
photoshop kullandım. zaten grafik hakkında tek bildiğim şey de photshop :worried: bi de hatalarımı söylersen sevinirim

* bi şey sormak istiyorum (konuyla alakalı olmadığını biliyorum ama merak etim): acaba bu tecrübe puanı neye göre veriliyor?

esenkurt

🌱Yeni Üye🌱
* bi şey sormak istiyorum (konuyla alakalı olmadığını biliyorum ama merak etim): acaba bu tecrübe puanı neye göre veriliyor?

tecrübe puanı bildiğim kadarı ile koyduğunuz çalışmalar ve yaptığınız yorumlara göre veriliyor.çalışman fikir olarak güzel ellerine sağlık

edcrfv

🌱Yeni Üye🌱
hiç bilgisi olmayan biri için gayet basarılı bi çalışma hatalarını söylemek suan için nekadar doru olur bilmiyorum daha fazla çalışmanı bizimle paylaşırsan gelişmen yönünde bişeyler söyleyebilirz eline sağlık...

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Desen değince aklıma; kalem ve kağıt gelir,
Kolaj değincede; makas, yapıştırıcı ve dergi parçalar :).
Seninkiler serbest çalışma olmuş.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sabır ve Gayret Sonunda Başarıyı getirecektir unutma Dişini sık ve gittiğin yoldan şaşma Çok çalışman lazım Başarılar.

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiç bilgisi olmayan biri için gayet basarılı bi çalışma hatalarını söylemek suan için nekadar doru olur bilmiyorum daha fazla çalışmanı bizimle paylaşırsan gelişmen yönünde bişeyler söyleyebilirz eline sağlık...
teşekkür ederim, bence siz bana hatalarımı söylerseniz yeni paylaşımlarımı da o yönde yapabilirim

Desen değince aklıma; kalem ve kağıt gelir,
Kolaj değincede; makas, yapıştırıcı ve dergi parçalar .
Seninkiler serbest çalışma olmuş.
evet sanırım biraz öyle olmuş ama zaten yazmıştım "grafik TASARIM hakkında hiç bir şey bilmiyorum belki böyle konuların bir usulu bir adabı vardır ama ben kafama göre takıldım" diye
*bu arada "değince?"
Sabır ve Gayret Sonunda Başarıyı getirecektir unutma Dişini sık ve gittiğin yoldan şaşma Çok çalışman lazım Başarılar.
vaktim oldukça çalışmaya çalışıyorum :) (bu aralar derslerim çok yoğun olduğu için vakit ayırabildiğim kadar)