Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K.maraşta' yım böyle bir etkinliğin olabileceğini düşünemiyorum ama umut etmekte ısrar ediyorum. Bursa'dan dönüş yaptım 1 yıla yaklaştı. K.maraş'lı kaç kişi vardır sitemizde bilemiyorum.
şimdi sevgili onur şimdi sevgili creedwar... asıl gazı siz bana veriyomuşunuz gibime geliyo atılan değil katılan bir yapım olduundan affınıza sığınırım.
şimdi sevgili onur şimdi sevgili creedwar... asıl gazı siz bana veriyomuşunuz gibime geliyo atılan değil katılan bir yapım olduundan affınıza sığınırım.
Haklısınız arkadaşlar.. ama bu işler biraz karışık, hadi yaptık oldu diyemiyoruz çünkü biz İzmir'iz doğru bir takvim planı hazırlamak gerektiği için bu sabır, her zaman İzmir örnek oldu bu anlamda yine öyle olacak.
İzmir buluşmalarında herzaman farklı şehirlerden misafirlerimiz olmuştur, siz yeterki gelin, ne kusura bakılır, ne de pişamlık yaşanır aksine mutluk vermiş, bizi onurlandırmış olursunuz... Yalnız şuna dikkat misafir umduğunu değil bulduğunu yer!
İzmir buluşmalarında herzaman farklı şehirlerden misafirlerimiz olmuştur, siz yeterki gelin, ne kusura bakılır, ne de pişamlık yaşanır aksine mutluk vermiş, bizi onurlandırmış olursunuz... Yalnız şuna dikkat misafir umduğunu değil bulduğunu yer!
Haklısınız arkadaşlar.. ama bu işler biraz karışık, hadi yaptık oldu diyemiyoruz çünkü biz İzmir'iz doğru bir takvim planı hazırlamak gerektiği için bu sabır, her zaman İzmir örnek oldu bu anlamda yine öyle olacak.
Onur Karadağlı çok güzel belirtmiş, benim ilk grafikerler toplantım bu başlıkta bahsedilen toplantıydı mesela...
oldukça güzel ve üzerinde kafa patlatıldığı daha mekana girdiğimde yapılmış olan çalışmalardan belli oluyordu... Afişler, toplantı planları ve diğer kılık kıyafet çalışmaları...
yine aynı dereceyi tutturmak için bu denli üstüne titrenmesi ve oldu denilene kadar takvim belirlenememesi oldukça anlaşılır bir durum...