Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

40 hadis yarışması afiş çalışmam

resulay

🌱Yeni Üye🌱
yapılan yorumlara bakınca, hakikaten ülkemde bu işi doğru bilen insanlar çok az diyorum. Ha bide; hani bazı fantazi ya da arabesk müzik programları vardır. şarkıcı kötü şarkı söylediği halde ''yolun başındasın ya da sanatta herşey olur'' gibi aptalca yorumlar yapılır (aslında son derece zekidir, çünkü amacı halkı kandırmaktır ki başarmışır). işte bu da onun gibi bişey. Neyse, herkes kendi işini yapsın. Bu çalışmayı yapan arkadaş için de, ''Bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam, başım göğe değerdi'' İmam-ı Azam...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Konu ile hiç alakası yok. Daha islami figurler ve fontlar kullanabilirsin.

Açıkcası başlığı görünce çok heyecanlandım ve göreceğim şeyi hayal ettim ama yıkıldım.
uğraş üzerinde ve beklediğimiz çalışmayı bu başlık altında ekle görelim olur mu:)

Saygılar

yildizimyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için yeniden teşekkür ediyorum.
ancak bu çalışma 6 ay önce basıldı.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık olmuş.Biraz daha sade çalışılmalıydı.

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir öneri olarak 40 Hadis yazısının altındaki kalkan yerine Kapl kullansan daha hoş olurdu bence. 2009 Yaz etkinliklerini logo şeklinde bir köşeye derleyebilirsin ve son olarak " 40 hadis ezber yarışması " şeklinde kullanabilirsin. Emeğine sağlık :)

çizern

🌱Yeni Üye🌱
hoş

gayet güzel olmuş kardeşim elie sağlık

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
hadis101.jpg

yorum ve eleştrilerinizi bekliyorum.

arkadasım ben daha ıstah kabartacak bı calısma beklıyordum acıkcası hadıslerın turkcelerın glowlamıssın arka planda guzel durmus aralara keske arapça birkac cumle serpistirseydın kanaatımce
ayrıyeten nerden gordugun veya nerden esınlendıgın kanaatıne varamadıgım bu ortadakı logo envarı rengı ve yazı puntolarıyla calısmaya gölge düşüren bu şey nedir sorarım
ücretsiz ve ödüllü dahası senın yazdıgın gıbı yazayım ücretsiz ödüllü bu ne kelimedir ne manadır.
katılım ücretsizdir veya belirli bir yaş aralığı belirtirdin 12-18 yas aralıgı ödüllü hadis yarışması katılım ücretsizdir. vb
dur bır benzetme yapayım amerıkalıların özel katolik kolajlerı vardır onun logolarını ve bruvalarını andırdı hıc estetık gelmedı ama yınede ellerın dert gormeye vakıt harcamıssın ellerıne saglık

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben de renk uyumu göremedim ama yine de güzel olmuş emeğine sağlık...