Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

4000 brush'u tek tek seçme

Dj Rapix

🌱Yeni Üye🌱
Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Ben internetten bazı fırçalar indirdim.Arşiv halinde.Ve bunların içinde 4000 tane olan fırça falan var.İyide arkadaş şimdi ben bu 4000 fırçayı teker teker Photoshop'a mı tanıtıcam?.Bunun daha kolay bi yolu yokmu?.

Her attığım fırçanın adını Phptpshop'dan bulup teker teker yüklemek çok zor yav.:D

Bi yardım edin üstadlar.Şöyle tek pakette olan 120 mb'lık bi fırça seti indirdim,işte onun gibi olsa süper olur.Tek seferde tüm fırçalar yüklendi.Ama bu diğer arşivlerde süper fırçalar var,onları kolay yoldan nasıl yüklerim?.

Teşekkürler.:sleepy:

Benzer konular

tabeha

🌱Yeni Üye🌱
c program files adobe adobe photoshop cs5 presets brushes içine atabilirsin.daha sonra seçtiğin fırçada sağ tuş yapıp kucuk ok işarei olan menu tusuna basarsan yukledıklerını orda görebilirsin

sasasa06

🌱Yeni Üye🌱
Evet Dosyaları c:/Programfiles/adobe/adobe photoshop/presets/brushes 'in içine atarsan olur Sonra Photoshop a gir fırcayı al sağ click yap köcük bi ok işareti cıkar acılan pencerenin sağ üst köşesinde ona tıkla yüklediğini sec karşına cıkar ..

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Aslında var. normalde brush yüklerken sağ tıklayıp load brush dediğinizde sadece tek brush seçme imkanınız var. tabiki bu normal pcler için. :puke:

ama bide bu fırçaları mac'e Atıp Macde Hepsini 1 defada Load Brushdan tek palet Yapabilirsiniz. :emo1:

Buda Size Püf Nokda Yapamazsanız. yükleyin bir yere indirip hemen tek palet yapar yüklerim. :tongueout:

ykpysl

🌱Yeni Üye🌱
4000 tane brush 'ı Sakın yukleme :) Sonra Photoshop u acamazsın Max 100 tane yeter sana iyi sec