Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

40x40 Cm Resim için önerinizi bekliyorum

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 ve 2 cok güzel olmuş emeğine sağlık..

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence elınde bu kadar guzel ımajlar varken daha guzel seyler cıkarabılırdın.. o resmı GÖMDÜĞÜN (resmen gömülmüş) kırmızı şeyi kaldırıpda bı calısma yap bence. Tıpografı ıle kuvvetlendır.. Bence ççoook daha guzel seyler cıkacak ortaya

Denicem Selim Bey, onuda yapıcam şuan sadece görselleri tanıtmaktı amacım, senin anlattığını anladım onuda uygulayıp bi kaç farklı sekilde sunacağım :) saygılar

cxxxn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence hepsi güzel. Hepsini yanyana asarsanız çok anlamlı olur.

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
ben ve ofis arkadaşlarım beraber baktımk hepimiz 2. çalışmayı begendık..tebrık ederız..ıyı çalışamalr

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
2.ci çalışma çok başarılı emeğine sağlık ikinci resim eklendiğinde de görmek isteriz kolay gelsin...

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
70x100 cm son halleri

17912772ni7.jpg

87212752fv3.jpg

Son düzenleme:

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok sık olmus yalnız birşey isteyecem senden yaparsın yapmazsın sana kalmıs,
istanbul yazısını az yukarı al ve oval yap sekle gore...o zaman daha bir guzel olacak gibi...
BUNUN GİBİ... AMA DAHADA GUZELLEŞTİRİLEBİLİR,ben ANLASILSIN DİYE Yaptım...

55486381yw1copyyi1.jpg

Son düzenleme:

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet olabilir ama istanbulu pek oynatmamak gerek diye düşündüm, boğaz köprüsü sulieti koyacağım bide bakalım o zaman ne çıkacak

graphwhites

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence iyi durmaz engel dediği gibi ama istanbulu ayrı deger.. ayrı olsa daha uygumlu olabilir diye düşüyorum yani şöle istanbulu yukarı al düz şekilde rengide beyaz zemin ve gölgeli degeride biraz büyüt ve yazdığın nerde köşe olarak yerleşti oldu mu ;) ve rengi de bordo olsun senin gibi ;)

Son düzenleme:

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim, 1.ci resimde slogan değişebilir, ne olabilir ? bu arada görseller alıntı bana ait diğildir...[/QUOTE]

çalışmada görsel ve slogan var sadece ancak sloganı destekleyen birşey yok. aslında görsellerin çerçeveleri ağacımsı gibi ve buradan (doğa,çevre)yola çıkarak sloganı destekleyebilirsin bence. ofis içi kullanılacağı için fazla irdelememiş olabilirsin. iyi çalışmalar