Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

5.Element Orglar Bol Bol Eleştirin Lütfen...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arkadaşlar bu işi ve programı öğrenmeye başlayalı 15 gün oldu. Kaplama ışıklar ve yansımalar komusunda henüz bilgim yok eleştirileri bekliyorum, çalışmanın ilerleyen safalarında neler yapılabilir tavsiyelerinizi esirkemeyin lütfen, herkeze başarılar.

47186221.jpg

Benzer konular Forum Tarih
KAARA 3D Studio Max 5 1K

Benzer konular

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
oncelikle eline saglik..

yerinde olsam ilk once basit modellerle modellememi gelistirip daha sonra detayli calismalara baslardim..

ben de bikac ay once bu sitede gordugum egitim videolariyla basladim max'e.. simdi yolda gordugum seyleri bile nasil modelleyebilirim, bu isik etkisini max'te nasil yakalarim diye dusunmeye basladim.. ilk zamanlar senin gibi bir an once bisiler yapabilmek icin cabaliyodum, ama cabaladikca karistirdim.. simdi basit modeller yapiyorum.. zamanla ogreniriz umarim..

organik modelleme bence en zor modelleme sekli.. ve bence senin organik modelleme icin daha vaktin var.. acele etme..

kolay gelsin..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Büyük harfle mesajınızın tamamını yazmanız kural ihlali yapmanız demektir.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
bu sitede çok kural ihlali yapıyorum ben heralde ya beni atıcaklar yada ben çıkıcam, arizitek yorumun için tşk

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
fena sayılmazlar.
Fakat daha iyisini yapabileceğin kanaatindeyim. Nede olsa iki haftada bu kadar yapmışsın.
Başarılar.
Bir ay sonra görecem seni
:)