Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

5 metre makina tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5 metre makina almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisi olan yokmu ? Titan diye bir marka var kayseride satılan 5 metre nasıl bir makinadır bilen varmı?

Eurotech nasıl bir makinadır?

eReNaY_KsK

🌱Yeni Üye🌱
DOSTUM MÜŞTERİN VARSA İYİ PARA KAZANIYOSAN VUTEK 5330 AL DERİM BASKI VE SERVİS KONUSUNDA KESİNLİKLE SIKINTI ÇEKMESSİN.. PARAN VARSA AL Bİ VUTEK BİDE PARA SAYMA MAKİNASI :d

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vutek şu an bütçemizin çok üzerinde 90-130.000 dolar arası makinalara bakıyoruz ama kayda deger bir sonuca varamadık.

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
bahsettiğin titan trident kafa kullanan bir çin malı makinedir
alternatif olarak eurotech inde 5 m lik makinaları war (yerli üretim)

benim tawsiytemse 5m lik bir çin malı alıcana ikinci el bir vutek yada hp al derim sana
5 myi aratmaz

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. El makinaya girmek istemiyoruz. Vutek sıfırınada bütçemiz yetmez mecbur çin malı veya yerli bir makina alacagız. Elite grup diye bir firma 5 mt makina getirecekmiş bilen tanıyan varmı ? kimin nesidirler?

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm dostum 2, el 4 veya 8 renk vutek, hp xl1500 de olabilir ikiside taş gibi makina bence bu makine kullanıcılarıyla ve satıcılarıyla görüş. yerli olsun dersen eutechin makineleride güzel kolay gelsin.

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ortak Çinden fuardan döndü iki makina belirlemiş İnfinity seiko 6 kafa 3.20 ve 5 mt Flora spectra. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
mrb 5 m makine alacak arkadaşım bu konuda sana yardımcı olabilirim özleden bana yazarsan
titan dediğin makineye hiç girme makineyi biliyoum iy değil vutek alamıyorsan vuteğe yakın olan bir makine alacaksın
yaz bana iletişim bilgisin yardımcı olayım

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Söz konusu 5 metrelik bir makine olunca şase büyük önem kazanmaktadır. Gerek malzemdeden dolayı binecek ağırlıklar ve malzemenin gergin bir şekilde yürütülmesi, gerek de Kafa ünitesinin sorunsuz katetmesi gereken mesafe sağlamlığı ön plana çıkarmaktadır. Bildiğim kadarıyla şu anda Vutek, HP , Jeti ve NAC 5 metrelik ürüne sahip markalar. Vutek bunların arasında fiyat, kalite ve satış sayısı olarak açık ara önde. HP fiyat avantajlı olsada xaar128 kafalar ve problemli folyo baskısıyla değerlendirilmelidir. Jeti konusunda net bir şey söylemek zor, piyasada çok az miktarda var. Spectra128 kafa ,saatte 110 m2 hız, Vutek in 3/2 si kadar fiyat. NAC için ise hiç bir bilgim yok.

simo

🌱Yeni Üye🌱
Dostum CHALLENGER SEIKO kafa 5 metre baskı makinesi üretti. Saatçıoğlu firması ile temasa geç istersen....

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Saatçiogluna gerek kalmadı makinayı üretende challenger degil Zhong you diye bir firma 50.000 dolara çinden satıyorlar.

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Siz ingiltereden şu kullanılmış vutekleri satan firmamısınız?

Baska bir baslikta vuteklerle alakadar bir konusma gecmisti aramizda, bahsettigin firma olsam soylerdim, utanilacak bisey degil ikinci el vutek satmak sanirim:smile:
Bu dedikodular nereden malum oluyor sana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...