istanbul reklam firmasında ve nac digitalde spectra kafalı makineler mevcut....
birde 16 kafa spectra derken hangi modeli spectranın...
o makinanın markası ne acaba vutekse fiyat çok uygun ama çin malı bir makina ise 5 mt ler sorunlu ozelliklede silindir ve germe sistemin de oyüzden ikinci el özelliklede çin malın da ikinci ele girme sana sıfır makina verelim profilmden iletişim bilgilerim mevcut msne ekle seni detaylı bilgilendireyim
italyan - amerikan - kore ve çin malı makinalarımız var yanlız burada çin makinasını eleştirirken sadece 5 mt olan makinalar iyi değil sorunlu demek istedim beni yanlış anlamayın gerçekten çin üretimi 5 mt olan makinalar çok problemli germe üniteleri malzemye pot yaptırıyor silindirler zamanla boy veriyor eğim sağlıyor o yüzden makinayı almadan görmekte fayda var dediğim gibi markada önemli arkadaşımız markasınıda yazarsa en azın üretim fabrikası hakkında bilgi sahibi oluruz
Makinanın ömrü gitmiş zaten 300.ooo m2 baskı yapmış o makinayı kafandan sil derim ben verdikleri fiyat skywaler için çok fazla spektra kafanın nova 256 olan modelini tercih et derim ancak şuda varki ikinci el makina dada zaten nova 256 kafa zor bulursun o paraları verdikten sonra sıfır makina olmak daha mantıklı ...
Artık devir seiko devri gel sana 8 kafa spt 510 serisi iç mekan gibi baskı yapan makina verelim 24 ay da garantili kafanda soru işareti olmaz parça sorunu da olmaz
troy jet spectra256 zaten 4 kafayla 100 m2 baskı alıyor, sıfır makine fiyatı 40.000 usd