Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

5 yıldız kompleks reklam

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Süleyman teşekkür ederim. Gördüğün gibi kimi brash ile çizer kimi thin ile... Önemlisi üstünde tartışılır şeyler üretmektir. Balık tutmayı öğretme zamanı geldi artık. İyi akşamlar

yaptığım işlerde tartışma payı bırakmak yerine, çalışmanın takdir almasını sağlayacak kadar uğraşmayı iyieğlerim. Üzerinde tartışılan işler yapıyorsanız ve birileri sizi yönlendiriyorsa ki ben bu şekilde kendimi geliştiririm. Yaptığınız iş eksik demektir. Ne zamanki yaptığınız işe tasarım tecrübesinden endişe duymadığınız insanlar onay veriyorsa o zaman yaptığınız iş tam demektir.

antitasarim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cevapla veya alıntı butonuna her basışınızın altında konu dışı tartışmak yatıyor sanıyorum. Ancak konuya dikkat ederseniz ben yorumları bekledim arkadaşlardan, yorum yapanlara da size de teşekkür ederim, ancak siz yorum ve tartışma ikonlarını karıştırıyorsunuz.

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
aykırı olmayı sevmiyorum ama çalışmanın teknik açıdan çok eksiği var, en başında fotoların renk ayarlamarı.

ayrıca standartı aşamamış birçalışma

tatilde eğlen derim.

sonakrep

🌱Yeni Üye🌱
:) her gradient gecise bir tatil kampanyasımı vardı otelin :) ellerine saglık

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şunu söyleyelim çalışma kötülencek bi çalışma olmasada 5 yıldızlı bi otelin çalışmasıda olamaz bence daha çok 3 yıldızlı otellerin bütçe yetersizliğinden yaptırdığı tasarımlara benziyo elinize sağlık yinede