Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uçmuş bu resim. özellikle resmetmeyi seçtiğiniz objeler çok zorlu şeyler, bu dikkatimi çekti. Genele baktığınızda da basit bir bina arası. Özellikle neden bu kadrajı aldınız merak ettim.
uçmuş bu resim. özellikle resmetmeyi seçtiğiniz objeler çok zorlu şeyler, bu dikkatimi çekti. Genele baktığınızda da basit bir bina arası. Özellikle neden bu kadrajı aldınız merak ettim.
Aslına bakarsanız basit bir fotoğraftan çalışmak beni tatmin etmezdi. İnce detaylarla uğraşmayı seviyorum...Bu yüzden böyle karışık ve gerçekçi bir fotoğraf seçip çalıştım.
çok güzel olmuş bende bırakmasaydım kalemi diyorum böyle güzel çalışmaları gördükçe bu kadar uğraştırıcı güzel çalışma yapan arkadaşlara sanatçı diyorum emeğine sağlık
çok güzel olmuş bende bırakmasaydım kalemi diyorum böyle güzel çalışmaları gördükçe bu kadar uğraştırıcı güzel çalışma yapan arkadaşlara sanatçı diyorum emeğine sağlık