Bu sadece x ekseninde tekrar eder. Yani sadece bir resim var orada x ekseninde tekrar ediyor. Ve arkaplanda düz bir renk var. Bakın :
Bahsettiğiniz gibi 2 kısım yok. Tek resim var anlayacağınız.
Umarım anlatabilmişimdir. Dw'da kolayca şu şekilde yapabilirsiniz. Resmi hazırladıktan sonra, sayfa özellik penceresini açıp, arkaplan resmini seçiyoruz; ve repeat-x i seçiyoruz.
Örnek verdiğiniz site için yazıyorum arkaplan rengini de resme uygun seçtikten sonra işlem tamamlanmış oluyor.
Tabii sizin resmi hazırlarken dikkat etmeniz gerekir. Bu resimde silinerek geçiş verilmiş. Siz daha keskin bir şey hazırlamak istiyorsanız, düz zeminin başladığı kısmı da resim içine almalısınız ki resimle zemin ayrı gayrı durmasın.
Anlatabilmişimdir umarım.
Bu arada bahsettiğim şeyi anlarsanız, ekranın pikselinin işinizi bozmayacağını da anlarsınız. Resim sonsuza kadar tekrar edecek ve bozulmayacaktır. İster x ister y uzasın.
Yani ekran boyutu kadar resim koymak diye bir mantık yoktur. zaten olamaz. Olsa da o siteye kimse girmek istemez. ŞAhsen istemem fiberoptik internet kullanmıyorum. Baya kasılır o web sitesi , bu sırada beni de kasar.