Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

7 adet cizgi tasarim - Türkiye Geneli

mun

🌱Yeni Üye🌱
7 adet cizgi tasarim

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: photosop
illustrator

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Bir baska projede kullanilmak uzere 7 adet karikatur seklinde tasarima ihtiyacim var. Konu uzaylilar ve UFO. Komik, rahat, temiz bir stili olsun istiyorum. Cizilecek tasarimlar asagi yukari belli. Size her biri icin skec gonderecegim. Skecler cok detayli degil, sadece yardimci/baslangic olacak nitelikte. Cok temiz cizgiler, yuvarlak hatlar istiyorum. Selcuk Erdem karikaturleri gibi sade - belki biraz daha detayli.

Renklendirme istemiyorum. Ancak sizden original dosyayi istiyorum. Ben daha sonra gerekli gorursem renklendirmeyi kendim yapabilmeliyim. Ben de sanatciyim ve photoshop/illustrator kullaniyorum. Bir de yapilan isin tum haklari bize ait olacak. Yani yapilan islerin daha sonra baska yerlerde gosterilmesini istemiyorum.

Eger sartlar size uygunsa lutfen mesaj atin, ya da buradan yazin daha detayli konusalim.

E-posta: mehzan@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

mun

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili admin - iletisim bilgisindeki email adresini nasil degistirebilirim acaba? Ben herkesin gonullu olarak email adreslerini yazdiklarini dusunmustum. Otomatik olarak iletisim bilgisinin acikca yer alacagini bilmiyordum. Degistirmeme, ya da tamamen kaldirmama yardimci olursaniz cok sevinirim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili admin - iletisim bilgisindeki email adresini nasil degistirebilirim acaba? Ben herkesin gonullu olarak email adreslerini yazdiklarini dusunmustum. Otomatik olarak iletisim bilgisinin acikca yer alacagini bilmiyordum. Degistirmeme, ya da tamamen kaldirmama yardimci olursaniz cok sevinirim.

İlan geçersiz mi?

mun

🌱Yeni Üye🌱
hayir. ilan gecersiz degil. sadece gorunurde olan email adresimi degistirmek, ya da kaldirmak istemistim ki inbox'im spamle dolmasin.