Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

7 ton boya

spt510

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar 7 ton seiko boya stoğumuzdadır boya alanlara ücretsiz kafa temizleme işlemi uyguluyoruz boya fiyatı 32 dolar dır...

Benzer konular

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Seiko japonda . 32 dolara satıyorsan o çindir .

fetih8181

🌱Yeni Üye🌱
kdv dahil mi birde kullanan yerler var mı
nerden bilecez iyi bir boya olup olmadığını

spt510

🌱Yeni Üye🌱
boyanın ucuz olması çin olmasından değil 7 ton getirdiğimiz için aldığımız indirimi müşterilerimize yansıttık yaklaşık olar 70 tane reklam firması kullanmaktadır

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne var bunda 500 lt gel benden al boya bende sana spectra nova 256 kafa hediye edeyim..

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
arkadaşlar her şey fiyat değil tabiki ama isteyen varsa gerçekten kaliteli boya seiko için
20 usd tanıtım fiyatı bilginize ve 1,5 yıldır sattığım bir boya sorunsuz

imza06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fiyatlar baya düşmüş rekabet kızışıyor yokmu daha dşüren . :)

fuatchelebi

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
7 ton boya dediniz de özelden mesaj atarsanız irtibat numaranızı veya mailinizi birkaç şey sormak istiyorum eğer uygunsa KKTC için size pazar bulabilirim...

fuatchelebi

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım elbet birgün yolum Bursa ya düşecek ve sana ödediğim 1000 tl küsuratın hesabını soracam bundan adın gibi emin olabilirsin....parasını ödediğim boyalarımı gönder bana ne biçim insansın sen be???yada insanmın? Erkek sin diye etrafda dolaşın umarım ömrün boyunca 2 yakan 1 araya gelmez... allah belanı versin senin ve senin gibi olanların.

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
avea reklam da nurink marka boyayı tavsiye ederim

fuatchelebi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar spt510 takma adlı murat çitil ismindeki herifi 3 kağıtcı sahtekarın tekiymiş o yüzden sakın bulaşmayın......bu formda nasıl bölelerini barındırıyorlar anlayamadım....

fuatchelebi

🌱Yeni Üye🌱
sevgili hakangulen kardeşim okumadınmı yukarıda yazılanları???? ne vadesi boya yok ki vade yapsın bu pzvnk dolandırıcı diyorum.....

hakanulgen

🌱Yeni Üye🌱
sevgili fuat çelebi kardeşim, adam zaten cevap vermiyor senin yazılarına, demekki senin dedigin gibi. ben tanımıyorum zaten ben boya aldığım yerden memnunum hayırlı işler inşallah kaptırdığın parayı alırsın

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
seiko boyaların tonunu 7.000 usdden satıyorlar litresi 7 usdye geliyor girsenize alibabaya