Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boyanın ucuz olması çin olmasından değil 7 ton getirdiğimiz için aldığımız indirimi müşterilerimize yansıttık yaklaşık olar 70 tane reklam firması kullanmaktadır
bide Kaliteli ve Ekonomik Reklam rnleri sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. 400 litreye tamamlanan boya alımları için kafa hediye ediliyor. Kalite ve fiyat muhteşem
arkadaşlar her şey fiyat değil tabiki ama isteyen varsa gerçekten kaliteli boya seiko için 20 usd tanıtım fiyatı bilginize ve 1,5 yıldır sattığım bir boya sorunsuz
merhaba, 7 ton boya dediniz de özelden mesaj atarsanız irtibat numaranızı veya mailinizi birkaç şey sormak istiyorum eğer uygunsa KKTC için size pazar bulabilirim...
Arkadaşım elbet birgün yolum Bursa ya düşecek ve sana ödediğim 1000 tl küsuratın hesabını soracam bundan adın gibi emin olabilirsin....parasını ödediğim boyalarımı gönder bana ne biçim insansın sen be???yada insanmın? Erkek sin diye etrafda dolaşın umarım ömrün boyunca 2 yakan 1 araya gelmez... allah belanı versin senin ve senin gibi olanların.
arkadaşlar spt510 takma adlı murat çitil ismindeki herifi 3 kağıtcı sahtekarın tekiymiş o yüzden sakın bulaşmayın......bu formda nasıl bölelerini barındırıyorlar anlayamadım....
sevgili fuat çelebi kardeşim, adam zaten cevap vermiyor senin yazılarına, demekki senin dedigin gibi. ben tanımıyorum zaten ben boya aldığım yerden memnunum hayırlı işler inşallah kaptırdığın parayı alırsın