Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

750 TL Maaş + Sigorta + Yemek Haber Editörleri aranmaktadır

Digizonetv

🌱Yeni Üye🌱
İstanbul Anadolu Yakasında İnternet , Medya , Reklam , Tv, Radyo , Teknoloji ve Organizasyon firması olarak hizmet vermekte olan şirketimiz bünyesinde çeşitli departmanlarda yetiştirilmek ve çalıştırılmak üzere 45 kişiyle sınırlı 30'u BAYAN - 15'i BAY personel alımı yapılacaktır ….

Yapılacak mülakat sonucunda seçilen personel Haber Editörlüğü departmanında çalışmak üzere yetiştirilip görevlendirilecektir…

Aranılan Özellikler:

-Bilgisayar bilgisi olan
-Klavye kullanımı hızlı
-Yeniliğe açık
-Ekip Çalışmasına yatkın
-Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden
-Tercihen Call Center deneyimi olan
-18-30 yaş arası
-Prezantabl Bay/Bayan

Randevu almak ve mülakata katılmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanınız …

Firma Ünvanı : Digizone TV

Adres : Bağdat cad: no 249/5 kat 3 Göztepe / İstanbul

Tel: +90 (216) 302 60 02

Personel Alımı İle İlgili Kişi : Didem Özcan

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

sınırsız1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
750 lira benim akşam iş çıkışı "midye dolma" yememe bile yetmez be...

mhezar

🌱Yeni Üye🌱
isterseniz uzaktan çalışabilirim

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
750 bana çok gelir ya; o kadar İstanbulda yaşıyorum; sonra köşeyi dönüp TV yi satın almayayım sonra..

cika39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
wuuuuuuuuu varını yoğunu işçiye veriolar, bravo işverenlik budur işte. xD

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
4 kişilik bir ailenin asgari geçimi 860 olarak hesaplarsak. bende tek kişilik bir aile olduğuma göre. 200 YTL + Sodexho + Akbil .. Ama Full Hee .. Full Akbil, Metrobüs’e Felan Binecam:rofl:

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Etiyopya ya servisiniz var mı ? Burada 150 TL ye 1+1 çadır var hem elk. su. do.gaz sorunu yok, yemek zaten yok , sessiz yani çalışmaya uygun.

Eğer servis varsa çalışacak arkadaşlar var 30 bay bayan değil 100 lerce var.
Hepsinin kol can ter eğitimi zaten doğuştan var kaplandan aslandan kolunu kurtarmak için can ter içinde koşturuyorlar .

Bu çok ciddi bir cevaptır :)

eckogila

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadar özellikli adam arıyorsun hemde 750 TL veriyorsun. Allahtan ihtiyacımız yok ya olanlar? Siz kesenizi doldurun diger insanlar essek gibi çalışsın. Siz 6 da çıkın çalışan 8e kadar kalsın sabah gec kalırsa fırca atın.. Birde Cumartesi günü moda yarattınız herkes çalışacak..Türkiye eski türkiye degil herkes artık vasıflı herkes kaliteli herkes bilgisayar biliyor. Sİz ufkunuzu geliştirin biraz da nedersiniz?..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Firmalara karşı sinirlenmeniz yersiz 750 tl maaş + sigorta + yemek bence günümüz şartlarında uygun nedeni açık devlet asgari ücreti düşük tutarsa ve firmalara işçi alımı için destek değil köstek olunursa sonuçlar bunu getirir.

Bence söz söyleyecekseniz bunu firmalara yapmayın sesinizi duyuracağınız yerlere yapın diyeceğimde o insanlarda sizi ne kadar kaale alırlar bilemem ama insanlar iş teklifi veriyorsa buna müdahale yapmak bize vazife olarak düşmediğini iyi biliyorum.

sınırsız1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tabi sen sanat yönetmeni olduğun için tuzun kuru. En az 2000 tl maaş alıyorsundur. Sıkıysa sen geçin 750 tl ile.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Tabi sen sanat yönetmeni olduğun için tuzun kuru. En az 2000 tl maaş alıyorsundur. Sıkıysa sen geçin 750 tl ile.

Madem benim tuzum kuru ee sende bir sanat yönetmeni olsaydın sende benim kriterlerime sahip olsaydında alsaydınız benim aldığım kadar maaşı burda firmayı yada şahısları savunmadım sadece gerçek olan bir konuyu dile getirdim.

Ben ayrıca Türk toplumunun birlikte kardeşçe birbirini kıskanmadan insanlar elele destek içinde kalkınması taraftarıyım ama ne yazıkki sizin gibi insanları gördükçe bunun gerçekleşemeyeceğini görüyorum.

Konuyu daha fazla uzatmayalım bu bir iş ilanıdır konuyu farklı yönlere yönlendirmeyelim lütfen...

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Madem benim tuzum kuru ee sende bir sanat yönetmeni olsaydın sende benim kriterlerime sahip olsaydında alsaydınız benim aldığım kadar maaşı burda firmayı yada şahısları savunmadım sadece gerçek olan bir konuyu dile getirdim.

Ben ayrıca Türk toplumunun birlikte kardeşçe birbirini kıskanmadan insanlar elele destek içinde kalkınması taraftarıyım ama ne yazıkki sizin gibi insanları gördükçe bunun gerçekleşemeyeceğini görüyorum.

Konuyu daha fazla uzatmayalım bu bir iş ilanıdır konuyu farklı yönlere yönlendirmeyelim lütfen...
çok afedersiniz ama yorum yapmayadan geçemeyeceğim..
birincisi 750 lira maaş iyi diyorsunuz
firmanın aradığı şeylere bakalım bir
Aranılan Özellikler:

-Bilgisayar bilgisi olan
-Klavye kullanımı hızlı
-Yeniliğe açık
-Ekip Çalışmasına yatkın
-Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden
-Tercihen Call Center deneyimi olan
-18-30 yaş arası
-Prezantabl Bay/Bayan
eh evet kurtarıyor gibi zira şuanda bilgisayar çağındayız bu hemen hemen yoldan geçen herkesin yapabileceği bir iş doğru. ha ama asgari ücretin altında mı evet o zaman elbetti ki hiç bir tecrübe ve yetki bu paranın geçerli bir miktar olduğunu savunamaz!

gelelim sizin yaptığınız bu ilanın dışına çıkan genellemeye tabi kalmış 750 milyon liranın yeterliliği bunu asla kabul etmiyorum. eğer ki kasıt biz tasarımcılar içinse oturup ağlasak yeri. zira bunu diyen bir sanat yönetmeni... bu kadar içinde olupta bu denli yanlış bir yorum beklemezdim tecrübelerinizden ve sizden.

bengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün arkadaşlara katılıyorum ayriyetten yazma gereği bile duymadım şahsen :D

bengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
allahım ya hiç vermeseydin :D

:rofl: :angel: bütün arkadaşlara katılıyorum ayriyetten yazma gereği bile duymadım şahsen :D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
muhabir aranmıyor, editör aranıyor... 750 liraya sanat yönetmeni aranıyor... gerçi 45 editör ne iş yapacak, onu da hayal edebiliyor değilim :/

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
çok afedersiniz ama yorum yapmayadan geçemeyeceğim..
birincisi 750 lira maaş iyi diyorsunuz
firmanın aradığı şeylere bakalım bir

eh evet kurtarıyor gibi zira şuanda bilgisayar çağındayız bu hemen hemen yoldan geçen herkesin yapabileceği bir iş doğru. ha ama asgari ücretin altında mı evet o zaman elbetti ki hiç bir tecrübe ve yetki bu paranın geçerli bir miktar olduğunu savunamaz!

gelelim sizin yaptığınız bu ilanın dışına çıkan genellemeye tabi kalmış 750 milyon liranın yeterliliği bunu asla kabul etmiyorum. eğer ki kasıt biz tasarımcılar içinse oturup ağlasak yeri. zira bunu diyen bir sanat yönetmeni... bu kadar içinde olupta bu denli yanlış bir yorum beklemezdim tecrübelerinizden ve sizden.

01.07.2010-31.12.2010 tarihleri için bir firmada bir kişinin eline geçen asgari aylık uygulandırma net ücret 599,12 tl'dir.

Firma'nın ilanı reklam bünyesinde çalışacak grup işlerine yatkın haber editörleri arıyorlar.

Ayrıca yetiştirilmek üzere diyede not var yani yazar veya profesyonel editörde aramıyorlar sanırsam.

Siz bu ilanı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorumki 750 tl'ye çalışacak art director, grafiker veya da creative director aradıklarını yazmamışlarki galiba Türkiyenin çaresizlik içinde sonunun gözükmemesi işsizliğin çoğalması insanların kafasında sulanmalar meydana getirmiş sanırsam.

Şu anki günümüzde grafiker olarak kendini adlandıran bir çok insanda 599,12 tl den daha aşşağı ücretler alıyorlarki hakkınızı arıyorsanız burda insanların iş ilanlarına gerekli gereksiz yorumlar yapacağınız yerin burası olmadığını belirtiyorum hakkınızı arıyacaksanız devlet kapılarında aramanız gerektiğini belirtiyorum.

Bu grafik ve raklamcılık işinin içinde olmam haklıyı haksızı ayırt edememek gibi bir anlamınada gelmiyor.

Umarım açıklayıcı bir dille yazmışımdır.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
01.07.2010-31.12.2010 tarihleri için bir firmada bir kişinin eline geçen asgari aylık uygulandırma net ücret 599,12 tl'dir.

Firma'nın ilanı reklam bünyesinde çalışacak grup işlerine yatkın haber editörleri arıyorlar.

Siz bu ilanı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorumki 750 tl'ye çalışacak art director, grafiker veya da creative director aradıklarını yazmamışlarki galiba Türkiyenin çaresizlik içinde sonunun gözükmemesi işsizliğin çoğalması insanların kafasında sulanmalar meydana getirmiş sanırsam.

Şu anki günümüzde grafiker olarak kendini adlandıran bir çok insanda 599,12 tl den daha aşşağı ücretler alıyorlarki hakkınızı arıyorsanız burda insanların iş ilanlarına gerekli gereksiz yorumlar yapacağınız yerin burası olmadığını belirtiyorum hakkınızı arıyacaksanız devlet kapılarında aramanız gerektiğini belirtiyorum.

Bu grafik ve raklamcılık işinin içinde olmam haklıyı haksızı ayırt edememek gibi bir anlamınada gelmiyor.

Umarım açıklayıcı bir dille yazmışımdır.

bunları şu an açıklamaya gerek yok ki benim yazdığım sizin türkiye şartları için 750 tl maaş + sigorta + yemek bence günümüz şartlarında uygun demenize

zaten o ilan için eh uygun dedim sokaktan geçen hemen hemen herkesin yapabileceği birşey olduğunu belirttim.
zira o tarz işlerle gerçekten pek alakam yok. yanılıyor olabilirim de.
önemli olan sonrasında yazdıklarım, şuraya dikkat edebilirsiniz "eğer ki kasıt biz tasarımcılar içinse oturup ağlasak yeri."

umarım anlatabilmişimdir bende. nihayetinde burası grafikerler.net hepimiz hemen hemen aynı meslekteniz haliyle sekreterin maaşı editörün maaşı ya da muhasebeci için dediğiniz maaşı olarak düşünülemiyor yapılan genelleme olunca okuyan kişiye önce bir "nasıl yani" şokunu yaşatıyor.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
bunları şu an açıklamaya gerek yok ki benim yazdığım sizin türkiye şartları için 750 tl maaş + sigorta + yemek bence günümüz şartlarında uygun demenize

zaten o ilan için eh uygun dedim sokaktan geçen hemen hemen herkesin yapabileceği birşey olduğunu belirttim.
zira o tarz işlerle gerçekten pek alakam yok. yanılıyor olabilirim de.
önemli olan sonrasında yazdıklarım, şuraya dikkat edebilirsiniz "eğer ki kasıt biz tasarımcılar içinse oturup ağlasak yeri."

umarım anlatabilmişimdir bende. nihayetinde burası grafikerler.net hepimiz hemen hemen aynı meslekteniz haliyle sekreterin maaşı editörün maaşı ya da muhasebeci için dediğiniz maaşı olarak düşünülemiyor yapılan genelleme olunca okuyan kişiye önce bir "nasıl yani" şokunu yaşatıyor.

Şimdi bu verilen ücretlerle bir insanın günümüz şartlarında geçinmesi çok çok zor ama yapacak bişey yok az'a kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz düşüncesiyle düşünüyorum.

Birçok firma gördüm sigortası yapılmadan çalıştırılan asgari ücretin çok çok altında çalışan mağdur bir çok insanı düşünerek yorumumu yaptmıştım.

Zor bir dönemden geçiyoruz ülke olarak aldığımız ücret az demeden çok demeden çalışmassak fakirleşip insanlara yakında kölelik yapacağız.

Beğenmediğimiz ücretlerin altında çalışacağız çünkü durumlar onu gösteriyor Çin gibi kölelik devri başlayacak bu yüzden firmalarla insanlarla birlik kardeşlik içinde çalışın uğraş sarfedin fedakar olun bir gün feda ettiğiniz bütün herşey kar olarak size dönecektir.