"Birkaç ay çalışırsın, kurs gibi olur senin için de, kendini geliştirirsin..
Maaş mı? amaan o kolay hallederiz bir iki ay bir deneme süren olacak sonrasında konuşur anlaşırız...
Sigorta mı? 2 - 3 sene yapamam, zaten stajyer gibi olacaksın... Skk şuan yaptıramam ama ilerde olur tabi, yaparız."
diyen (gerçekten çook büyük) firmalar da gördüm.
"Şu, şu, şu programları biliyorum.. Şu şu şu kursa - okula gittim. Şunları şunları da yaptm. Maaş istemem burda durayım işi öğreneyim. Skk mı? yook yook hiç gerek yook"
diyen grafikerler - grafiker yardımcıları da gördüm.
Doğrusu 400 TL maaşı kabul edip işe başladığım; "bu ay hiç tahsilat olmadı, allahtan evli değilsin, neyse bir kaç ay idare edersin" diyen patronumda oldu.
Seçim için broşür vs. bastıran bilmem ne başkan adayının:
"İşlerin parasını mı seçimden sonra hallederiz" dediği,
"Seçim sonrasında ben kaybettim, dolayısıyla sende..." diyebildiğini de gördüm.
Burası benim ülkem. Bedava işte çalışmakta - çalıştırılmakta, 400 TL maaşta, 700 TL maaşta çook normal !!![/
amma atmışsın he
-çamur at izi kalsın-cin ali çizebiliyonmu sen
,5000 tl verende vardır girsene oraya ne uğraşıyon elalemin 750siyle,benim işim olmasa girerim kardeşim.benim kızdığım ben burdaki işverenlere free iş yapıyorum ama görüyorumki her ilanın altında hakaretler-bu insanlar hala ilan veriyorsa senin gibiler için değildir herhalde,,,yada sen bir iş kurda ben geleyim 1300e razıyım(12 yıllık tecrübem var,sen şimdi banada çamur atarsın
)) )