Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

750 TL Maaş + Sigorta + Yemek Haber Editörleri aranmaktadır

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence verilen bu ilan verenlerin cebini doldurmaktan başka bir işe yaramaz mantıklı olalım lütfen 750 maaş yazıyor zati kişi bunun 100 - 150 tlsini yola veriyor geriye kalan 600 tl hiç işten bilgisayardan v.s. bişeyden anlamayan vasıfsız bi arkadaş bile bu maaşı alıyor mesleğimizide bu kadar ayaklar altına düşürmeyelim... saygılar...

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
"Birkaç ay çalışırsın, kurs gibi olur senin için de, kendini geliştirirsin..
Maaş mı? amaan o kolay hallederiz bir iki ay bir deneme süren olacak sonrasında konuşur anlaşırız...
Sigorta mı? 2 - 3 sene yapamam, zaten stajyer gibi olacaksın... Skk şuan yaptıramam ama ilerde olur tabi, yaparız."
diyen (gerçekten çook büyük) firmalar da gördüm.

"Şu, şu, şu programları biliyorum.. Şu şu şu kursa - okula gittim. Şunları şunları da yaptm. Maaş istemem burda durayım işi öğreneyim. Skk mı? yook yook hiç gerek yook"
diyen grafikerler - grafiker yardımcıları da gördüm.

Doğrusu 400 TL maaşı kabul edip işe başladığım; "bu ay hiç tahsilat olmadı, allahtan evli değilsin, neyse bir kaç ay idare edersin" diyen patronumda oldu.

Seçim için broşür vs. bastıran bilmem ne başkan adayının:
"İşlerin parasını mı seçimden sonra hallederiz" dediği,
"Seçim sonrasında ben kaybettim, dolayısıyla sende..." diyebildiğini de gördüm.

Burası benim ülkem. Bedava işte çalışmakta - çalıştırılmakta, 400 TL maaşta, 700 TL maaşta çook normal !!!

designerMUSTI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
mygrafikcreativeart.blogspot.com
Maaş mı? amaan o kolay hallederiz bir iki ay bir deneme süren olacak sonrasında konuşur anlaşırız...
Sigorta mı? 2 - 3 sene yapamam, zaten stajyer gibi olacaksın... Skk şuan yaptıramam ama ilerde olur tabi, yaparız."

"Şu, şu, şu programları biliyorum.. Şu şu şu kursa - okula gittim. Şunları şunları da yaptm. Maaş istemem burda durayım işi öğreneyim. Skk mı? yook yook hiç gerek yook"

Doğrusu 400 TL maaşı kabul edip işe başladığım; "bu ay hiç tahsilat olmadı, allahtan evli değilsin, neyse bir kaç ay idare edersin" diyen patronumda oldu.

Burası benim ülkem. Bedava işte çalışmakta - çalıştırılmakta, 400 TL maaşta, 700 TL maaşta çook normal !!!

konuya guzel bir bakıs acısı

Benim de diger arkadaslar gibi deyebilecegim tek şey, iş veren bu hayatın zorlugun da bu insan bu miktarda bir parayla ne kadar ayakta durabilir diye düşünmeyip, ben nasıl ucuz miktarlarda çalışacak insan bulabilirim diye düşünüyorsa
Oraya ben şahsen yaklaşmamayı tercih ediyorum

Eğer gercekten düsünceli bir is veren çalışanını düşünüyosa, mutlaka çalışanıda onun verdiği degeri kendisine çalışmaları ve performansıyla verecektir.

Anlayana...

TereddüT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en anlayamadığım nokta "haber editörü" başlığının bu sitede ne aradığı? Grafik tasarımla yakından uzaktan alakası olmayan bir ilan...

İlanının sitede olmasına şaşırdım... Ancak girmiş bir şekilde...bu açıdan baktığımda kızmıyorum hiç... çünkü aranan şartlara baktığımda nitelikli bir eleman aramıyorlar... aranmayan nitelikler için 750 tl maaş (eğer gerçekten verecekler ise) nitelik sahibi olmayan ama boş gezmek de istemeyen insanlar için uygundur... profilinde "sanat yönetmeni - art director - görsel yönetmen" filan yazan arkadaşların bu ilana "iş çıkışı yediğim midye param bile değil" ve benzeri mesajlar yazıp ilan sahibine yüklenmelerinin yakışık almadığını düşünüyorum... bunu yazacağımıza "bu ilanın bu sitede ne işi var ki?" diye yazmak daha mantıklı değil mi? grafik tasarımla ne alakası var bu yapılacak işin?

akınhan

🌱Yeni Üye🌱
yorumlara bak ! yahu zorla sizi işe alanmı var adam teklifini yapmış ilgilenen yazar ilgilenmeyen ne diye yazıyor-işveren olsam ben bu siteye adımımı atmazdım bida.hakaret ediyorsunuz.millet madende 750 tl alıyor biz masa başındayız.ne oldu!-ben 1200 maaş alıyorum extre işlerimide evden yapıyorum,artı kendimede ek hobi olarak çizdiğim -satabileceğim işlerde yapıyorum.işveren olunda siz aylık 3-5000 verin kardeşim,bende geleyim sizin yanınızda çalışayım.konuşup boş boş milleti bunaltmayın.işine gelirse,zorlamı.adam yazmış 750 diye,gitmezsin yorulmazsın...biz kendimizi eleştirelim önce bakalım biz ne kadar becerikliyiz-işin hakkını verebiliyormuyuz.benim yanıma yardımcı verdiler kız daha kopyala ypoıştır yapamıyo-naberr!

akınhan

🌱Yeni Üye🌱

Burası benim ülkem. Bedava işte çalışmakta - çalıştırılmakta, 400 TL maaşta, 700 TL maaşta çook normal !!![/

amma atmışsın he :D -çamur at izi kalsın-cin ali çizebiliyonmu sen :D ,5000 tl verende vardır girsene oraya ne uğraşıyon elalemin 750siyle,benim işim olmasa girerim kardeşim.benim kızdığım ben burdaki işverenlere free iş yapıyorum ama görüyorumki her ilanın altında hakaretler-bu insanlar hala ilan veriyorsa senin gibiler için değildir herhalde,,,yada sen bir iş kurda ben geleyim 1300e razıyım(12 yıllık tecrübem var,sen şimdi banada çamur atarsın :))) )

akınhan

🌱Yeni Üye🌱
QUOTE=sınırsız;812845]750 lira benim akşam iş çıkışı "midye dolma" yememe bile yetmez be...[/QUOTE]

sendede ne mide varmış be :D herhalde aylık 200.000 tl ye iş arıyosundur karın tokluğuna :)))
:p

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
"amma atmışsın he :D"
Yazdıklarımın hangisine inanmadığını söylerseniz; açık adres veririm arar sorarsın istersen...
Alicin çizebiliyormusun? demişsiniz... Güzel soru...Gülümsememi sağladınız teşekkür ederim. :)

Not: Flood yapmışsınız dikkatli olun "düzelt" butonunu derim.

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir arkadaşım memleket özlemiyle istanbula geldi. Pariste , mühendis bir arkadaşı ile paylaşımlı 550 euroya kalıyorlardı . Meslektaşımız olur, 3500 euroya grafik tasarımcı olarak spor magazin dergisinde çalışıyordu.
Ona aptallık etme burada hiçbir şey sahibi olamazsın , kazancını tüketirsin işveren için herşeyini vermek zorunda kalırsın dedim. Tabi dinlemedi iş aramakla 1-2 ay geçirdi, aynı standartlarda bir daireyi Acıbadem 900 TL ye tuttu , oradaki gibi harcaması yüksekti,pahalı kitaplar, kaynaklar,fuar,sergi,vs kaçırmıyordu.
Birlikte Eminönünde balıkçıya gitmiştik şarap ,balık falan yedik,gelen faturaya öyle bir itiraz etti anlatamam , 120 Tl lik hesabı çok buldu , ona göre balık dünden kalma, şarap ise berbattı. Kısa sürede alıştı İstanbula .Bir iş buldu bir dergide 1400 TL maaş vereceklerini söyledi, bende ssk sigortanı hemen başlat dedim. Neyse ,Kira kontratında demirbaşlar noksansız ve çalır vazizettedir denmesine rağmen benimde gördüğüm kadarıyla salonun petekleri arızalıydı .Üst katın banyosu su sızdırıyordu. Anlaşamadılar , Koşuyolunda başka daireye geçti ikinci kez emlakçıya komisyon ödedi. Bir kızla tanıştı , hoşlanmıştı ondan ancak kız '' salak paran için seninle kalıyorum , kim para verirse ona giderim '' deyince iyice üzülmüştü,Çevresindeki herkes onu bir turist gibi algılayıp sömürdükçe ,yoldukça, kopardıkça,dolandırdıkça eee başka varmı buraya özgü ha bide kandırdıkça,aldattıkça iyice bozuldu, tek kusuru orada doğmuş olmak.Çalıştığı firma reklam gelirimiz oldukça düştü bu ay 200 er lira kesilecek ancak ayrılmak isteyen gidebilir deyince .Kadıköy de buluştuk çok kısa bir sürede abandone olmuş hayatın küçük ve acımasız çarkları onu mutsuz ve sersem hale getirmişti. Ümit Yaşar Oğuzcan'ın dediği gibi '' bizi bu ciğeri beş para etmez insanlar mahvediyor '' bu cümleyi tekrar buluştuğumuzda ona söyledim . Boğa heykelini göstererek - Bu boğa Paris in güç sembolüydü,Almanlar işgal edince gücü ellerinden alıp ülkelerine götürdüler, Osmanlı ile ilişkilerini geliştirirken bize hediye ettiler, heryeri açıkta olduğu için yasakladılar, çürümeye terkettiler yıllar sonra Kadıköy değerini bilip yaklaşık 140 yıllık boğayı meydana yerleştirdi. ... Sende sana değer veren bir yere git her tohum her toprakta yetişmez. Artık buralı değilsin , doğup büyüdüğün yere git. Burayada turist olarak gel tatilini yap..dedim. Dört ayda memleket özlemi ona pahalıya patlamıştı.
- Kaldı ki 750 TL maaş la grafiker arıyorlar o parayı vereceğini söyleyen onu da veremez. Hadi Allah versin !

brkoztrk

🌱Yeni Üye🌱
işinizle ilqileniyorum...

Burak Öztürk
0537 958 98 14

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
"amma atmışsın he :D"
Yazdıklarımın hangisine inanmadığını söylerseniz; açık adres veririm arar sorarsın istersen...
Alicin çizebiliyormusun? demişsiniz... Güzel soru...Gülümsememi sağladınız teşekkür ederim. :)

Not: Flood yapmışsınız dikkatli olun "düzelt" butonunu derim.

Göze gözüken çalışmalarınızı içeren hiçbir konu açmadığınızı görünce cin ali çizebilme yeteneğiniz varmı gerçekten diye akılda bir soru işareti gerçekten doğuyor.

Açık adres vermek istediğinizi belirtmişiniz lafta değilde bunu icraate dökseniz daha doğru olurdu açık adres vereyim demek yerine açık adresinizi ve kendinizi ıspat edecek ne varsa verin o zamanda merak eden arkadaşlar arasın araştırsın nedersiniz?

Birde ilgimi çeken şu oldu Yrd. Grafiker olduğunuzu belirtmişiniz nasıl oluyorda Yrd. Grafiker olduğunuza rağmen Beykent ünv. Masaüstü yayıncılık bölümü 2008 yılında mezun olmuş biri olarak 2 - 3 yıl içinde nasıl olduda bu kadar tecrübeye sahip oldunuz çok merak ettim.

Bu yazdığım cevaplar bu konuyla alakalı değil ama konu zaten saptırılmış durumda o yüzden yazdığımıda belirtirim.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Göze gözüken çalışmalarınızı içeren hiçbir konu açmadığınızı görünce cin ali çizebilme yeteneğiniz varmı gerçekten diye akılda bir soru işareti gerçekten doğuyor.

Açık adres vermek istediğinizi belirtmişiniz lafta değilde bunu icraate dökseniz daha doğru olurdu açık adres vereyim demek yerine açık adresinizi ve kendinizi ıspat edecek ne varsa verin o zamanda merak eden arkadaşlar arasın araştırsın nedersiniz?

Birde ilgimi çeken şu oldu Yrd. Grafiker olduğunuzu belirtmişiniz nasıl oluyorda Yrd. Grafiker olduğunuza rağmen Beykent ünv. Masaüstü yayıncılık bölümü 2008 yılında mezun olmuş biri olarak 2 - 3 yıl içinde nasıl olduda bu kadar tecrübeye sahip oldunuz çok merak ettim.

Bu yazdığım cevaplar bu konuyla alakalı değil ama konu zaten saptırılmış durumda o yüzden yazdığımıda belirtirim.

Puanlar kısmına (size tek ulaşabileceğim bölüm orası idi) beni nasıl tanıyacağınızı yazdım...
Ne kadar sürede, neyin nasıl yaptığımı ordaki bilgilerle öğrenebilirsiniz.
Saygılarımla efendim.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Puanlar kısmına (size tek ulaşabileceğim bölüm orası idi) beni nasıl tanıyacağınızı yazdım...
Ne kadar sürede, neyin nasıl yaptığımı ordaki bilgilerle öğrenebilirsiniz.
Saygılarımla efendim.

Yaptığınız yorumların arkasında durabileceğiniz yorumlarda bulununuz.

1 Yıl boyunca normal kapasitede bir ambalaj firmasında çalışmanız sizin bu kadar görmüş geçirmiş gibi Türkiyedeki firmaları aşşağılayıcı yorumlarda bulundurmanızı gerektirmez.

İnsanlar kendi eksiklerini ne yazıkki göremiyorlar günümüzde her zaman karşı taraf her zaman karşı taraf hatalıdır diye bakıyorsunuz.

Bana özel olarak ulaşmak değil burdaki bütün bu yorumu okuyan insanlara kendinizi tanıtınki haklı durumuna ulaşın.

Bana yaptığınız açıklamada pek tatmin edici bir açıklama değil zaten neyse bu konuyu kapatalım buradan kendinize ders çıkarın ve bir daha böyle ihtimallere taviz vermemeniz dileğiyle.

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
grafik ile olan alakasınıda çözemedim call center a dusen haberleri metin olarak geçecekler o kadar. 750 lira olayına değinmiyorum bile.
çok komik gerçekten.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net

çok görmüşsün kurbaa, ve haklısın...
Burası bizim ülkemiz...5 parmağın herbiri aynı değil ki !
Şuan günümüzde şu moda; milletin başına hangi yönetim kim geçerse geçsin onu kötüler...Vatandaşı öldürdüler falan filan dedikodu , ama seçen memnun...
Seçmeyen de eleştirmen durumunda , başı eleştireceğine karşındaki arkadaşını,seçeni eleştirmiyor...
Ülkem bu yapılacak birşey yok, işçinin ücretini alın teri kurumadan verilmez...
Hakkı verilmez...Herkes haklıya yönelmedikçe bu işler aynı devam eder...!!!

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çaktım manzarayı:smile: Teknoloji ve Organizasyon firmasında önce yetiştirilecek sonra çalıştırılacak. 30 bayan 15 bay.firmanın nasıl bir organizasyon yapısı içinde olduğu anlaşılıyor.:giggle: