Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

(((80 adet))) PSD Fırça Seti

eyşrose

🌱Yeni Üye🌱
bu fırçaları nasıl kullanacağım? biri bana yardı edebilir mi?

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk önce kullanmak istediğimiz brushı edinmemiz gerekiyor .İndiridğimiz dosyayı rarlıysa rar dan çıkarın ve .....\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes klasörüne kopyalayın.

Şimdi brushımız yüklendi sıra onu kullanmaya geldi.Kullanmak için photoshop ta herhangi bir belge üzerinde brush toolunu seçin.

Belgenin üzerinde sağ tıklayın ve en aşağıda yüklediğimiz brushları görebiliriz.Herhangi birini seçin ve belge üzerinde uygulayın bu kadar basit ;)

Not:Anlatım bana ait değildir.

ilteris42

🌱Yeni Üye🌱
bu kadar terbiyesiz bir imza olabilirmi bloke ''sen okadar sperm arasında birinci ol yaşadıgın hayata bak'' :mad:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

Psd Dosyaları bölümünden taşındı.