Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

8'likte sorun

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar. BEn 3ds max ta çalışma yapan birisi olarak sıkıntı duyuyorum. O da şu ;
Grafik tasarım - 8'likte sorun eskiden 512 mg ram lik bir bilgisayarım var,orada bu program kasıyordu,daha iyi olması için bilgisayarımı yeniledim ve 8 gb ram lik bir bilgisaar aldım ama neredeyse 512 likteki gibi kasıyor.Nedeni 3dss max ın 2009 sürümü olması mı?(En sorunlu sürüm bu diyorlar ondan),yoksa benim bilgisayar mı adi,ya da bier virüs mü var acaba?
Lütfen yardım edin.

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar. BEn 3ds max ta çalışma yapan birisi olarak sıkıntı duyuyorum. O da şu ;
Grafik tasarım - 8'likte sorun eskiden 512 mg ram lik bir bilgisayarım var,orada bu program kasıyordu,daha iyi olması için bilgisayarımı yeniledim ve 8 gb ram lik bir bilgisaar aldım ama neredeyse 512 likteki gibi kasıyor.Nedeni 3dss max ın 2009 sürümü olması mı?(En sorunlu sürüm bu diyorlar ondan),yoksa benim bilgisayar mı adi,ya da bier virüs mü var acaba?
Lütfen yardım edin.

Arkadasım oncelikle hangi işletim sistemini kullanıyorsun mesela Windows 7 32bitte 3gb fazlasını kullanamıyorsun.İşlemcin nedir onemlidir ekran kartı cok onemli birde 2009 son surum deği 3d max 2011 cıktı son surum suan bu kolay gelsin..

medobi

🌱Yeni Üye🌱
arkadasim Intel E7200 islemci 1Gb grafik karti ve 4 Gb ram alirsan bilgisayarin ucar bunun turkiyedeki maliyetini bilmiyorum benim bulundugum yerde 600 yuro felan kolay gelsin

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
adszsz.png

Buyurun arkadaşlar...Özellikleri bunlar sanırım.Eksik var mı bilmiyorum pek anlamıyorum çünkü.gerekli olmayacağını düşündüğüm yerleri de sildim.
...

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adszsz.png

Buyurun arkadaşlar...Özellikleri bunlar sanırım.Eksik var mı bilmiyorum pek anlamıyorum çünkü.gerekli olmayacağını düşündüğüm yerleri de sildim.
...

Programı kullanırken önemli olan grafik kartındır işlemci ve ram render da önemlidir.Benım senın anlatmandan anladıgım prog. kullanırken kasılmalar yasıyorsun bunun nedeni grafik kartıdır .Kolay gelsin.:smile:

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben anlamıyorum da ; veridğim resimde grafik kartım yok mu? :D İyi mi kötü mü? :D

B-RoCK

🌱Yeni Üye🌱
Win Xp nin 64 bitlik sürümünü ve aynı şekilde 3ds max in 64 bitini kullanmanı tavsiye ederim hız konusunda baya bi fark ediyor özelliklede renderda saatler süren render süresi onda birine inebiliyor

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
ama ben win 7 kullanıyorum...Burda da yapsam birşey olur mu?