Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

96Design / 2 afiş çalışmam

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu işi seveerek yaptığıın belli yolun açık olsun diyorum. Çalışmalarını beğendim.
Yalnız 1. çalışmada hiç bişi yazmıyor walking dead için mi yaptın? Yarım bi çalışma olmuş tam bir afiş diyemeyeceğim bu yüzden.

ynserg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık çok güzel olmuş bu yaşta böyleysen ilerisini düşünemiyorum ...

96Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu işi seveerek yaptığıın belli yolun açık olsun diyorum. Çalışmalarını beğendim.
Yalnız 1. çalışmada hiç bişi yazmıyor walking dead için mi yaptın? Yarım bi çalışma olmuş tam bir afiş diyemeyeceğim bu yüzden.

walking dead'den sadece zombiyi aldım.. yazısız sadece görsel uygulama olan bir çalışma hazırlamak istedim

ynserg ellerine sağlık çok güzel olmuş bu yaşta böyleysen ilerisini düşünemiyorum ...

teşekkür ederim yorumunuz için

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk çalışma yarım kalmış öncelikle sormak isterim bilerek mi o şekilde bıraktınız? Yarım kalmıştan kastettiğim tipografik herhangi bir uygulama olmaması filmin adı mesela... Kadın figürü güzel uyarlanmış diyebilirim yanlız o dehşet verici görüntünün arkasında ki arabanın hem rengi hem kendisi komik görünüyor yetersiz kalmış daha dominant vurgulanmalıydı diye düşünüyorum 2. çalışmanızın çizimini de yüklemişsiniz yeteneğiniz var belli emeğinize sağlık..

96Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çalışma yarım kalmış öncelikle sormak isterim bilerek mi o şekilde bıraktınız? Yarım kalmıştan kastettiğim tipografik herhangi bir uygulama olmaması filmin adı mesela... Kadın figürü güzel uyarlanmış diyebilirim yanlız o dehşet verici görüntünün arkasında ki arabanın hem rengi hem kendisi komik görünüyor yetersiz kalmış daha dominant vurgulanmalıydı diye düşünüyorum 2. çalışmanızın çizimini de yüklemişsiniz yeteneğiniz var belli emeğinize sağlık..

fontlar çok zayıf kalmış

bilerek yarım bıraktım evet o aslında afiş bile değildi bir kareyi canlandırmıştım. teknik açıdan zayıflıkları olabilir gencim öğrenme aşamasındayım :) ve bu bir buçuk yıl kadar eski bir çalışmam