Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A.r.o.g

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
hani reklamında ceku doğum yapıyor ya o sahne... ama bangır bangır söylenmişti o sahne yoktu zaten.
söylenenlere göre film çekimi baslamadan reklam çekimini yapmışlar o yüzden bu yaratık bebek sahnesi falan olmamış olabilir mi :D
benim şahsi fikrim gora ve arogda çok iyi yapılan reklam ve "CEM YILMAZ" ismi ile izleniyor... her iki filmde ortada

izmirli kizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hani reklamında ceku doğum yapıyor ya o sahne... ama bangır bangır söylenmişti o sahne yoktu zaten. bu arada ben ısrarla gidilsin derim. Cem Yılmaz'ın hatası şu: çıtası o kadar yüksekte ki, millet olağandışı birşey bekliyor her seferinde. Yaşanılan hayal kırıklaıkları en iyi olduğunu gerçeğini değiştirmez bence.

o sahnenin filmde olmycağını hiçbiyerde duymamıştım.. ama fragmanda görmüştüm filmde olmayıncada gorada söylenilenler gibi filmin yarım olduğunu düşündüm

izmirli kizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylenenlere göre film çekimi baslamadan reklam çekimini yapmışlar o yüzden bu yaratık bebek sahnesi falan olmamış olabilir mi :D
benim şahsi fikrim gora ve arogda çok iyi yapılan reklam ve "CEM YILMAZ" ismi ile izleniyor... her iki filmde ortada

katılıyorum:wink:

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
beklediğimden çok daha güzeldi film. 2 defa gittim gidicek adam bulursam daha giderim:D çok beğendim. bir çok kişi gorada daha çok gülmüştük diyo ben goradan çok çok daha fazla güldüm. hem daha komik hem de daha kaliteli olmuş her açıdan. oyuncular süper zaten. mutlaka gidin izleyin derim.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzeldi tavsiye ederim:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
o sahnenin filmde olmycağını hiçbiyerde duymamıştım.. ama fragmanda görmüştüm filmde olmayıncada gorada söylenilenler gibi filmin yarım olduğunu düşündüm

Reklamlar ilk haberlerde çıktığında ceku yeni filmde yok demişti Cem YILMAZ röportajında. GORA ile AROG'un farklı filmler olduğundan ve tam olarak devam niteliği taşımadığı söylenmişti. Bu haberi sürekli olarak tv ve gazetelerde okudum. Ama tabii benim Cem YILMAZ takibim biraz fazlaca olduğu için, ben her bangırı duymaya çalışıyorum. Bana herşey bangır bangır oluyor :D

aysshe

🌱Yeni Üye🌱
ben dün gittim ama hiç beğenmedim eğlenemedim G.O.R.A. 'dan daha fazla eğlenicemi düşünmüştüm beni hayal kırıklığına uğrattı ben tavsiye etmiyorum:nerd:

amede_us

🌱Yeni Üye🌱
vizyonda iyi bir film olmamasından dolayı gitmiş bulunduk. İzlensede olur izlenmesede film de maç sahnesi gereğinden çok daha fazla uzun tutulmuş, ayrıca Nil KARAİBRAHİGİL' in oyunculuğuda vasatın altındaydı.

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben sevdim hakkını yemeyelim gerçekten güldürüyo :D

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ne yalan söylim goraya göre bence çok berbat bi film olmuş.espirilr güzeldi ama senaryo berbattı bence umdun gibi çıkmadı.gorada çok gülmüştm bunda 2kere güldümü hatrlıyorm.

tepeajans

🌱Yeni Üye🌱
gorayla kıyaslamasak kendi başına çok gzl olmuş bence
hele maç tezarafları harika :D

perşembe zor bilet buldum tıklıım tıklımdı...

tepeajans

🌱Yeni Üye🌱
hem fikir olduğumuza sevindim diğer arkadaşlarda ayrı olarak düşünür umarım..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şahsen ben beğenmedim. Reklam alanını ve sponsorunu çok iyi ve doğru kullandıkları için bu kadar tutuldu.

evilgy23

🌱Yeni Üye🌱
Bende gittim, gorayı öğrencilik zamanına geldiği için 100 sefer en az seyretmişimdir, neyse A.R.O.G a gelince, ben beğendim, insanları eleştirilerinide bekledikleri küfür ve hem gora hemde stand uplarındaki gibi her anında bi espri olmayışına bağlıyorum...
Bağlamak yanlış bi tabir olabilir böyle düşünüyorum diyeyim... Daha çok film edasında olmuş, belki 100 kere izlemem bunu ama 50 yi rahat bulur:))

Benim tek merak ettiğim husus küfürü bu kadar aza indirgeyen Cem Yılmaz'ın bunu yapmasındaki sebep neydi_?

1) Gora çok eleştirilince ordakilere sitem etmek amacıyla...
2) Çocukların izleyip izleyen sayısını artırması...
3) İktidar partinin biraz daha tutucu olması sebebiyle...

hangisi olduğunu bilsem Cem Yılmaz hakkında güzel bi kanaat getirebilirdim...

bu hep kafamı kurcalayacak buna eminim...

tepeajans

🌱Yeni Üye🌱
demek ki küfürsüzde oluyor-beğeniliyor-izleniyor...

ozman komediye gülüp geçelim :)

ivles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok fazla beklentiyle gidiyor izleyici. Özellikle Cem Yılmaz denince heran gülmeyi bekledikleri için hayal kırıklığına uğruyorlar. Gora ya göre daha iyi otrmuş bir filmdi. Müzik, görsellik ve yerinde espriler gayet başarılıydı filmde alttan alttan çok fazla mesaj vardı alabilene tabi ki :)
Belirli kısımlar vardı baya durağan film öyle ilerliyor gülmüyorsun. Aklımda kalan çok iyi sahneler var diyebilirim. :)
Acımasızca eleştirilmesini tasvip etmiyorum herkesin beğenmesi mümkün değildir mutlaka.

Keyifli seyirler...

veg@s

🌱Yeni Üye🌱
Ben de gayet izledim gördüm, sonuç olarak da pişman olmadım. İnce esprileri, göndermeleri falan çok iyiydi. Hele o tezahürat.. :D

Bir de o zaman makinası olayını yazmadan edemeyeceğim.

Sözde zaman makinası icat etmiş olan Dimi, gardolaba benzer bu hedenin içine girip, çömelir. Bir iki saniye sonra da kalkıp dışarı çıkar.

Arif:
"Ee n'oldu?"

Dimi:
"Deminden, şimdiye geldim! Bekleme süresini uzatırsan, 1 milyon yıl sonraya kadar gidersin."

:D:D:D:D