Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

a4 broshure

muar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
on1eu5.jpg

arka1na5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanlış = standartlarında
doğru = standardlarında

muar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düzeltme için teşekkürler genel olarak nasıl görünüyor

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
İşte bu fena değil... Yalnız logotype ın yine büyük olduğunu düşünüyorum... %50 küçültüp dalganın sağ tarafına oturtturabilirsin... Göz herzaman sağ tarafı görür çalışma yaparken bunu unutma bu yüzden gazetelerin sağ sayfa ilanları her zaman daha pahalıdır. Eğer logoyu küçültüp sağ tarafa otutturursan daha iyi okutturacaktır diye düşünüyorum.. birde üstteki degredenin aynısı altaki dalgaya uygulayabilirsin ikisinin farklı olması göz yoruyor ve anlamsız duruyor... Bence bunları dikkate almalısın. Eline sağlık...

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hayalin'e katılıyorum
Birde kesim çizgilerini ayarladın mı? Nereden kesilecek sıfır mı çalıştın?
Birde seninle ilgisi yok ama bu araçların plakalarına o firmanın ismini yazmak zorunluymuş gibi herkes aynı şeyi yapıyor.
Yapılmasa n'olur ki !!
Görsel olarak çok güzel ancak bana böyle bir işte siyah rengi çok kullanmışsın gibi geldi.
Kolay gelsin

agmreklam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.agmrekLam.com
çalışma siyah ağırlıklı hoş ama bence okuyucu acısından ürün özellikleri maddesel gibi yazılsa yada farkındalık oluşturulsa satırların biri beyaz biri lenslenmiş beyaz (gri) gibi yapılırsa daha net ve hoş olur logotype çok büyük birde siyah yerine derinlik katan koyu mavide güzel olur emeğine eline sağlık.

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel çalışma ama bir kaç tavsiyem olacak.
1) ön yüzdeki arabanın olduğu yerdeki siyah zemin biraz eğreti durmuş bunun sebebide siyah zeminin araba hizasında bitmesi. araba eğer zeminin içinde kalmış olsaydı bu kadar eğreti görünmezdi sanırım.

2) ön yüzdeki üstteki siyah zeminin üst kısmında eğimler hoş olmuş ama alt tarafta bıçak gibi kesip atmışsın. oval yapıdan direk keskin hatlara dönmüşsün. alt tarafıda üstteki ovalliğin ters açısını uygulasan bence hoş olurdu. o küçük resimleride yuvarlak içinde o eğimin üzerine sıralasan dahada güzel görünebilirdi.

3) arka yüzde ise ürünlerin resimleri ile açıklamalarını tek bir çerçeve içinde bütün olarak uygulasan biraz daha sadeleşir ve daha göz yormaz olurdu diye düşünüyorum.

bunlar benim düşüncelerim tabiki. en önemli olan ise müşterinin beğenmesidir her zaman için. müşterinin beğendiği iş en güzel iştir bu meslekte :)

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
"standartlarında" ile ilgili bilgi bence yanlış miço imla klavuzuna baktığımı için söylüyorum arkadaş doğru yazmış... çalışman gayet güzel arkadaşım emeğine sağlık fakat neden "broşür" değilde broshure diye açtın konuyu onu merak ettim türkçenin suyumu çıktı...