Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A4 Tek Yüz Baskı

M.gebes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetgebes.com.tr
Arkdaşlar Bi İş Aldım A4 Tek Yüz Baskı Olacak Kağıt Gramajı O kadar Önemli Değil Kocaeli Tarafından Fiyat Vermeniz Daha İyi Olur

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. Baskı fiyat teklifi isteyen ya da bu ilanlara fiyat teklifi veren üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

klbkhln

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar merak ediyorum matbaaya bir iş için örneğin kurumsal kimlik, fiyat teklifi verilmesi gerekiyor bunu verirken nelere dikkat edilmeli bu işin uslubu nedir. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

M.gebes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetgebes.com.tr
Merhabalar merak ediyorum matbaaya bir iş için örneğin kurumsal kimlik, fiyat teklifi verilmesi gerekiyor bunu verirken nelere dikkat edilmeli bu işin uslubu nedir. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

belli bir fiyatları var ama ben bilmiyorum sonuçta bende öğrenciyim ama logodan parayı kaldırıyorlar diye tahmin ediyorum

klbkhln

🌱Yeni Üye🌱
:) yok yok sormak istediğim bildiğim kadarıyla matbaaya fiyat teklifi verirken hani kağıt olduğu, kaç adet olduğu vs gibi bilgileri içeren bir teklif yollanıyor ve buna görede matbaa sana bu işi ne kadara basacağını söylüyor. hani bunu matbaaya sorma uslübu nedir neler sorulur bunu öğrenmek için yazdm ama :) sanırım senn de pek bir fikrin yok...

brkmatbaacilik

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar Arkadaşlar;

* Kağıt Gramajı (90 -115-135-170gr)gramajlı kağıtlar kullanılır.
* Kağıt Özelliği (Hamur Kağıt - Kuşe Kağıt ) kağıt çeşidi
* Kaç günde teslim edeceği
* Ödeme Kısmı
* Tasarım vb gibi sorularla teklifinizi sunabilirsiniz...