Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A5 Grafik Tablet (WP8060-TAB08)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
WP8060-TAB08-B.jpg

Tasarımcılar için Yüksek Doğruluk Seviyesi

Kalemle kontrol edilen bilgisayar dünyasına UC-Logic Pen Tablet ile adım atabilirsiniz! Standart fare yerine kablosuz kalem ile bilgisayarınızı kontrol etmenin ne kadar kolay olduğunu keşfedeceksiniz. PenSuiteT yazılımını veya Adobe® PhotoShopT, Corel® PainterT gibi diğer ticari yazılımları kullanarak yazı, imza, dipnotlar ekleme, çizim, boyama gibi birçok işlevi kolayca gerçekleştireceksiniz.

WP8060-TAB08'in 20 x 15cm etkin alanı ile geniş taslakları ve çizimler artık çok kolay. Dijital görüntüler üzerinde en hassas çalışmaları yaparken, 1024 kademe basınç duyarlılığı ile Photoshop ve Painter'daki fırçayı ve filtreleri en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Aktif alan çevresinde yer alan kısayollara istediğiniz tuş kombinasyonunu veya program linkini atayabilirsiniz. Bilgisayarınızı multimedya klavyeye ihtiyaç duymadan grafik tablet ile istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

A5 boyutunda hazırlamış olduğunuz eskiz çalışmalarını çizilmeye karşı son derece dayanıklı yüzeyin altına yerleştirip , dijital kalem ile üzerinden geçerek dakikalar içerisinde dijital ortama aktarabilirsiniz.

A5 aktif alanı, 1024 kademe basınç duyarlılığı ve uygun fiyatı ile detaylı çalışmayı sevenlerin en çok tercih ettiği modeldir.

Uygulama Alanları :

* Profesyonel Dizayn ve Sanat Çalışmaları (Photoshop, Illustrator, Flash, Painter, Maya, 3DStudioMax, Pro-E, vb.)
* Dijital İmza Tanıma ve Doğrulama
* Dökümanlara imza ekleme ( PenSigner )
* MSN'de el yazısıyla chat
* MSN'de uygulama paylaşımı ile online toplantı yapma şansı
* El Yazısı Tanıma ( Office XP )
* El Yazısı ile E-Posta Gönderme ( PenMail )
* Word dosyaları üzerinde yuvarlak içine alma, altını çizme, karalama vb. her türlü değişikliği yapabilirsiniz. ( Annotate for Word )
* PowerPoint veya UC-Logic Whiteboard yazılımı ile sunum hazırlama ( PenPresenter )
* Her türlü doküman üzerinde değişiklik yapıp, ekran görüntüsünü e-posta olarak gönderebilme ( AnnotateAll )
* Kalem ve simgeler ile Bilgisayar Yönetimi ( PenCommander )
* Dijital Beyaz Tahta Sunumları, İnternet'ten eğitim
* Kablosuz fare ve dijital kalem ile kusursuz imleç yönetimi
* RSI önleyici kalem kontrol yapısı. Rsı : Devamlı klavye-mouse kullanımından doğan sinir, eklem rahatsızlığı.

Tablet Özellikleri :

Aktif Alan : 20.3 x 15.2cm (8 x 6 inch )
Çözünürlük : 4000 lpi
Basınç Seviyesi : 1024
Rapor Hızı : 100 rps (minimum)
Doğruluk : ±0.25mm
Arayüz : USB
Tablet Teknolojisi : Elektromanyetik
Tablet Boyutu : 305 x 267 x 10 mm
Tablet Ağırlığı : 615 gr

Aksesuar :

Tablet Kalem : PEN21 Dijital Kalem - Çift Tuşlu
Fare : MOS12 Kablosuz Fare - 3 Tuşlu
Kalemlik : Dijital Kaleme uygun özel kalemlik

Sürücü Desteği : Windows XP/2000/Me/98SE ve Mac OS 9/10

Yazılım Paketi:

UC-Logic PenSuiteT ( 6 Farklı Yazılım)

PenMail : El Yazınız ile email gönderin
PenCommander : Tek hareketle istediğiniz programı çalışıtırn
PenPresenter : Dijital Kalem ile kolayca sunum yapabilirsiniz
AnnotateALL : Her türlü doküman üzerinde değişiklik yapabilirsiniz
PenSigner : Dijital ortamda imza atmak artık çok kolay
Annotate Word : Word dosyalarını not defteriniz gibi kullanabilirsiniz
Word dosyaları üzerinde tüm değişiklikler serbest

Adobe PhotoShop CS ( 30 gün deneme sürümü )
Corel Painter IX ( 30 gün deneme sürümü )

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben neden çalıştıramıyorum aldığım ürünü kurulumunu doğru bi şekilde gerçekleştirdim ama pc de çalıştıramadım bir türlü ışık sürekli yanıp sönüyor ama çalışmado

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
işletim sisteminizi, kurulum aşamasını ve sorunu daha detaylı yazarsanız firma yetkilileri yanıt vereceklerdir

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pc sorunumu çözdüm pc de çok iyi ama halen mac'de sıkıntı yaşıyrum photoshopta kullanamıyorum mac'ta

eclak

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar UC-Logic PenSuite yazılımlarının vista sürücüleri varmı veya bildiğiniz buna benzer yazılımlar şimdiden teşekkürler.........

fotofiker

🌱Yeni Üye🌱
Bende grafik tablet alacağım ama biir türlü karar veremiyorum. Mac kullanıyorum ve Photoshop kullanıcısıyım. uc logic in fiyatı çok uygun ama mac kullanıcıları şikayetci gibi! Mac kullanıcılarımım tavsiyelerini bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler!

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Mac için bir şey diyemiyeceğim ama tablet olarak UC-Logic'i tavsiye edebilirim..A-4 PF-1209 modelini kullanıyorum gayet memnunum..Wacom© sektörün lideri ama bir hayli pahalı..

pixelize

🌱Yeni Üye🌱
mac için driver ı lazım nerden bulabilirim acaba?

pixelize

🌱Yeni Üye🌱
indirdim fakat tabletin üstündeki kısayollar islem yapmıyor nie bu saçmalık çözemedim bi türlü

stratosphere

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
nilaa.deviantart.com
bende cd si var fakat yeni bilgisayarıma kuramıyorum bunun nedeni vista yüklü olmasımı? eğer öyleyse nasıl çözebilirim bu sorunu?

ahkus

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben bu grafik tableti 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum...

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Siteye yeni üye oldum. Lapazz A5 grafik tablet kullanıyorum. Tabletimin kendi orjinal dijital kalemi hassasiyetini kaybetti. Yedek kalemiyle idare ediyorum. Acaba lapazz ın orjinal beyaz kalemini tek olarak nasıl edinebilirim? Bir de çizimleri vektörel hale dönüştürmek için Adobe Streamline indirmeye çalışıyorum netten. Fakat inen versiyonlar hep try out ve save komutu pasif. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

host_win

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben dün WP8060 grafik tableti satın aldım. Fakat kurulumu yapmama rağmen tableti çalıştıramadım. KAlem bir türlü devreye girmiyor Aygıt yöneticisinde grafik tabletin kurulduğunu gösteriyor fakat nedense tablet çalışmıyor. İşletim sistemim windows 7 32 bit niye böyle bir durumla karşılaşmış olabilirim ?????

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Sorulara elden geldiğince hızlı cevap vermeye çalışıyorum oyuzden sırayla başlıyorum;

UC Logic Beyaz yani Pen 21 kalemini Türkiye Distribütörü Akortek Bilişim'in son kullanıcı satış sitesi Teknobiyotik.com dan alabilirsiniz
Pen 23 Beyaz
https://www.teknobiyotik.com/uc-logic-lapazz-p23-pen-dijital-kalem.html
Siyah Pen 23
https://www.teknobiyotik.com/uc-logic-lapazz-p23-pen-dijital-kalem-siyah.html

Grafik Tablet kurulumu :

Daha önce denemek için başka marka bir grafik tablet sürücüsü kurduysanız kaldırın

Grafik tabletle çakışabilecek Çok tuşlu gamepad veya logitech çok tuşlu mouse programları varsa kaldırabilirsiniz çünkü kısayollar klavye emulasyonu olarak yapıldığından çakışmalar olabilir.

Grafik tabletiniz için güncel sürücüyü kurabilirsiniz ( Öncelikle kurduğunuzu kaldırın )
https://www.uc-logic.com/en/console/uploadfiles/File/driver/Driver 5.02 Dual.zip

Tableti kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Umarım yardımcı olur.
UC Logic
www.akortek.com / www.teknobiyotik.com

host_win

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ,
Grafik Tablet kurulumu :

Daha önce denemek için başka marka bir grafik tablet sürücüsü kurduysanız kaldırın

Grafik tabletle çakışabilecek Çok tuşlu gamepad veya logitech çok tuşlu mouse programları varsa kaldırabilirsiniz çünkü kısayollar klavye emulasyonu olarak yapıldığından çakışmalar olabilir.

Grafik tabletiniz için güncel sürücüyü kurabilirsiniz ( Öncelikle kurduğunuzu kaldırın )
https://www.uc-logic.com/en/console/uploadfiles/File/driver/Driver 5.02 Dual.zip

Tableti kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Umarım yardımcı olur.
UC Logic
www.akortek.com / www.teknobiyotik.com

Güncel sürücüyü kurdum dün aldığımda direk olarak dediğiniz gibide gamepad yada logitech kullanmıyorum. Neden olduğunu anlayamıyorum birde şöyle bişey içinden çıkan kullanma kılavuzunda tabletin arka kısmında on off düğmesi gösteriyor ama tablette öyle birşey yok...

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Şuanda ofisimizde

Windows Xp 32 Bit / Windows Vista 32bit / Windows 7 32 / 64bit Mac OS Lion / sitemlerde tüm tablet modellerimizi sorunsuzca kullanıyoruz öncelikle bunu belirtiyim.

Kullanma klavuzları generic olarak tüm modeller için hazırlanmış olabiliyor kontrol etmeye çalışırım sizin gördüğünüz büyük olasılık Wireless modellerin açma kapama tuşu açıklama bölümüdür üç noktalık bir bilinmeyen yok merak etmeyin.

Bilgisayarınızın stabilitesin konusunda bilgi sahibi değilim ve nelerin çakışmış olabileceği veya register problemleriniz olup olmadığını bilmiyorum.

Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Grafik tabletinizi bir usb hub üzerinden bağlıyorsanız doğrudan başka bir usb ye bağlayın
Klavye emülasyonu yapan herhangi bir uygulama kullanıyorsanız kontol edin.

Verdiğim çok tuşlu mouse / gamepad örneği geneldir çok kısayolu bulunan multimedia bir klavyeniz varsa ve arabirim programıyla emulasyon yapıyorsa çakışma olabilir kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz.

Ccleaner programı gibi sistem register hatalarını düzelten bir program deneyebilirsiniz sisteminizdeki kayıtlarda sorun olabilir vb.

Ama çalıştıramazsanız ve sorun olduğunu düşünüyorsanız satınaldığınız nokta üzerinden Akortek Bilişim'e ulşamsını sağlayın arkadaşlar test edip yardımcı olurlar.

İyi günler.