Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizin de üşenmeyip yazan elinize sağlık... ben takılayım diye yazdım arada laf atarım öyle... 3 günlük dünya ... biraz sonra benim mesajlar gidecek... konuyu dağıtıyorum sustum
Ben iki şişe buldum, biri terastaki yemek masasında, diğeri de sağdaki apartmanın 3.katında, kavga eden çiftin önündeki sehpanın üzerinde. Şişenin sureti ise sayarken kafayı sıyırıp vazgeçirtecek kadar çok. Çizgi film tadında bi çalışma bayıldım. Paylaşım için teşekkürler.
Köprüdeki kocaman şişeyi ve sağdaki apartmanın giriş kapısını hiçbiriniz farketmemiş arkadaşlar.Ortadaki fıskiye kesinlikle absolut, birde apartmanın yanındaki ışıklı tabela var.
çok eskiden dergiler walyy nerede diye bu tip çalışmaları hediye olarak verirdi sürekli biriktirir okula götürürdüm arkadaşlarımla oradaki aranan tiplemeleri arardık güzel paylaşım tebrik ederim...
arkadaşlar be bu şekilde gördüm ama bazı yerlerde ters şekilde duruyo beyaz kısımdada var şimdi gördüm arkadaşlar kamyonun beyaz kısmı ile beyaz gölgeli yere bakın birde orda var baktıkça çıkıyo bunlar her baktığımda farklı yerlerde buluyorum faytondada var ters şekilde dinazorun ağzındada varmış ))