Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acele ile çizilmiş bir mutfak

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese çok teşekkür ederim.Yine söylüyorum ki yardım etmekten zevk alırım.

atakan58

🌱Yeni Üye🌱
abi gercekten cok hoş olmus hele o güneşin içeri yansıma falan süper ben bıle bu kadar ıyı yapamazdım :D

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu kısıtlı zamanda acele ile çizilmişse geniş bir zamanda yaptığınız çalışmaları merak etmemek mümkün değil :D Emeğinize sağlık çok güzel olmuş...

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayıptır sorması sn bunu hngi programla çizdin bide acele halin bumu:D

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3D studio max ile çizdim cix cix. Ve evet aceleyle çizdim fazla detaya inecek vaktim yoktu.

beyt

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık kardeş güzel olmuş. bişey varsa söyleyin demişsin ona istinaden affına sığınarak çok küçük bi sorunu söylemek istiyorum. buzdolabının yanındaki ahşapta ufak bir kaplama sorunumu var özelliklemi öyle yaptın bilmiyorum. kullandığın map in damarları alt dolap ile üst dolapda farklı duruyo. gerçi sen düzeltsende ustalar öyle yapacaktır :) ellerine sağlık

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmus fakat buzdolabının yanındakı ahsap dolaba yerin kaplaması yansımış:D

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafix zaten dolabın geneline bakarsan yer yansıyor.. Cilalı gibi düşün. ;)

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beyt seni atlamışım ya.. Evet o kaplama da büyük bir sorun var :D ama acelenin sebebi işte bunlar. Gözden kaçıyorlar.. teşekkürler

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sana bu çizimin benim oldugunu ispatlamak zorunda değilim. Ama yine de yükleyeceğim.!

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mutfakknj3.jpg

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne oldu cancan burak.. Saygısızca konuştun. Şimdi de konuşsana.. Wire halini değil hdr halini de koyayım istersen.

cancan_burak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tasarlio.com
Sen ne kadar gerginsin böyle.Altı üstü wire nı koyacaksın bıdı bıdı konuşuyosun.Çalışmalarını internette yayınlayacaksan wire görünümünüde koyman gereklidir.Öğrenmedin mi sen !!! Altı üstü bu sahneyi bi yerden hatırlıyorum dedim.Yoksa ben mi yanılmıyorum.Bundan mı çekindin.Bir dahada bu uslupla konuşurken dikkatli ol

sseevvccaann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper bir calısma olmus.ellerine saglık lefrans.3D max kullanmayı bilmiyorum.kullanımı cok zor mu?insan özeniyor böyle güzellikleri görünce :)

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hem bana yalancısın demeye getiriyorsun hemde üste çıkıyorsun wire falan eklemek zorunda değilim. Hiç bir yerde de böyle değildir. Çok konuşma devam et..

lefrans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim sevcan. Maxin kullanımı kolaydır. Ama çok sorunlu bir program bi anda yarı yolda bırakıverir adamı :D

Nekr

🌱Yeni Üye🌱
nasıl zorunda değilim? ozaman bende alıyım senin bu çalışmanı başka bi sitede ben yaptım diye yayınlayım. isterlerse zorunda değilim deyim olur mu? neyse polemik için söylemiyorum, sinirlenmişsin yalancı muamelesi yapılınca tepki vermişsin ama göstermen lazım tabiki.

bende mi sorun var bilmiyorum (diğer çalışmaları görebiliyorum sitedeki) ama çalışman gözükmüyor. merak ettim.

cancan_burak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tasarlio.com
Bu eleman bu tutumunu başka bir çalışmasındada sürdürdü şikayetler sonucunda siteden uzaklaştırıldı.İnşallah uzaktırma iyi gelir sonunda sinirlerinden arınmış bir şekilde geri döner

ferdinamlioglu

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık kardeş, çalışman güzel olmuş modellemeler sana mı ait.eğer öyle ise gerçekten iyisin dostum