Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acem kızı (2.Çalışmam) Bilgisayar teknolojileri programlama

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
bnmt.jpg

sizlere 2.çalışmamı sunuyorum,
dreamweaverde yaptım,
üstte yazan acem kızı kayan yazıdır,
daha bitmedi aslında fikirlerinizi almak istiyorum???

Benzer konular

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
tam olarak ne üzerine çalışma yapıyorsunuz kişisel mi yoksa belli bir konu var mı :artipuan:

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
merakımı mazur görün ama bu calısmayı painttemi yaptınız ?

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshopta şablon hazırlayıp dreamweaverde de yapabilirsin.Daha görselliği ön planda olan bir sayfa hazırlayabilirsin bu sayede.Buton filan göremedim mesela ben.

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
Photoshopta şablon hazırlayıp dreamweaverde de yapabilirsin.Daha görselliği ön planda olan bir sayfa hazırlayabilirsin bu sayede.Buton filan göremedim mesela ben.

photoshop'u bende düşündüm aklımda güzel fikirler var ama photohop programım yok,evet mutlaka görsellik cok önemli,daha yavaş yavaş yapım aşamasında,herşeyini ekliyeceğim yapabileceğim herşeyi yapacağım.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
görüntü itibariyle güzel görünüyor ama daha güzel şeyler yapacağına eminim.Daha cıvıl cıvıl.Daha güzel renklerle ve görsellerle .Sen zevkli birisin daha güzel olabilir pamuğum
emeğine sağlık :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
canım ilk önce emegine sağlık :) öğrenmeyi istemek bence öğrenmenin yarısı kadardır:) bende çok iyi değilim ama renkler biraz daha canlandır canım :) göz yormasın. sitenin amacına uygun renk veya zemin koyabilirsin :) ama genel olarak güzel dahada gelişecegini düşünüyorum :) emegine sağlık canım başarılar:kiss1:

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
canım ilk önce emegine sağlık :) öğrenmeyi istemek bence öğrenmenin yarısı kadardır:) bende çok iyi değilim ama renkler biraz daha canlandır canım :) göz yormasın. sitenin amacına uygun renk veya zemin koyabilirsin :) ama genel olarak güzel dahada gelişecegini düşünüyorum :) emegine sağlık canım başarılar:kiss1:

sağolasin canımm:)
değiştirdim şuan yaptığım çalışmayı renk uyumları biraz daha iyi oldu:) biraz daha düzeltiyeyim ekleyeceğm yine:) sağol canım sanada:kiss1:

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence güzel yoldasın öğrenmek için...ilk önce dreamweaver da yapıyorsun...photoshop yüklediğinde daha güzel sonuçlar alacaksın...sonuçta tamamen kendi çizdiğini ekleyeceksin oraya dreamweaver a mahkum kalmayacaksın...emeğine sağlık...ayrıca web renklerini biraz araştır sana kaynak sağlasın...daha canlı olabilir renkler...başarılar dilerim..

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
bence güzel yoldasın öğrenmek için...ilk önce dreamweaver da yapıyorsun...photoshop yüklediğinde daha güzel sonuçlar alacaksın...sonuçta tamamen kendi çizdiğini ekleyeceksin oraya dreamweaver a mahkum kalmayacaksın...emeğine sağlık...ayrıca web renklerini biraz araştır sana kaynak sağlasın...daha canlı olabilir renkler...başarılar dilerim..

ilk html ve css ile not defterinde yapmiştim site,
ardından dreamveawere gectim,
photohsop olsa aklmda guzel fikirler var:)
dreamweaver sablonunun rengi yeşil diye ona ayak uydurdm daha canlı renkler kullanacağım:)teşekkürler :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma renk uyumların çok iyi daha fazla renklendirmene gerek yok işlevsel hale gelmesi için eksiklerin varsa (butonlar gibi) onları tamamla yeter.eline sağlık