Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acem kızı (2.Çalışmam) Bilgisayar teknolojileri programlama
Photoshopta şablon hazırlayıp dreamweaverde de yapabilirsin.Daha görselliği ön planda olan bir sayfa hazırlayabilirsin bu sayede.Buton filan göremedim mesela ben.
Photoshopta şablon hazırlayıp dreamweaverde de yapabilirsin.Daha görselliği ön planda olan bir sayfa hazırlayabilirsin bu sayede.Buton filan göremedim mesela ben.
photoshop'u bende düşündüm aklımda güzel fikirler var ama photohop programım yok,evet mutlaka görsellik cok önemli,daha yavaş yavaş yapım aşamasında,herşeyini ekliyeceğim yapabileceğim herşeyi yapacağım.
görüntü itibariyle güzel görünüyor ama daha güzel şeyler yapacağına eminim.Daha cıvıl cıvıl.Daha güzel renklerle ve görsellerle .Sen zevkli birisin daha güzel olabilir pamuğum emeğine sağlık
canım ilk önce emegine sağlık öğrenmeyi istemek bence öğrenmenin yarısı kadardır bende çok iyi değilim ama renkler biraz daha canlandır canım göz yormasın. sitenin amacına uygun renk veya zemin koyabilirsin ama genel olarak güzel dahada gelişecegini düşünüyorum emegine sağlık canım başarılar:kiss1:
canım ilk önce emegine sağlık öğrenmeyi istemek bence öğrenmenin yarısı kadardır bende çok iyi değilim ama renkler biraz daha canlandır canım göz yormasın. sitenin amacına uygun renk veya zemin koyabilirsin ama genel olarak güzel dahada gelişecegini düşünüyorum emegine sağlık canım başarılar:kiss1:
sağolasin canımm değiştirdim şuan yaptığım çalışmayı renk uyumları biraz daha iyi oldu biraz daha düzeltiyeyim ekleyeceğm yine sağol canım sanada:kiss1:
bence güzel yoldasın öğrenmek için...ilk önce dreamweaver da yapıyorsun...photoshop yüklediğinde daha güzel sonuçlar alacaksın...sonuçta tamamen kendi çizdiğini ekleyeceksin oraya dreamweaver a mahkum kalmayacaksın...emeğine sağlık...ayrıca web renklerini biraz araştır sana kaynak sağlasın...daha canlı olabilir renkler...başarılar dilerim..
bence güzel yoldasın öğrenmek için...ilk önce dreamweaver da yapıyorsun...photoshop yüklediğinde daha güzel sonuçlar alacaksın...sonuçta tamamen kendi çizdiğini ekleyeceksin oraya dreamweaver a mahkum kalmayacaksın...emeğine sağlık...ayrıca web renklerini biraz araştır sana kaynak sağlasın...daha canlı olabilir renkler...başarılar dilerim..
ilk html ve css ile not defterinde yapmiştim site, ardından dreamveawere gectim, photohsop olsa aklmda guzel fikirler var dreamweaver sablonunun rengi yeşil diye ona ayak uydurdm daha canlı renkler kullanacağımteşekkürler
güzel bir çalışma renk uyumların çok iyi daha fazla renklendirmene gerek yok işlevsel hale gelmesi için eksiklerin varsa (butonlar gibi) onları tamamla yeter.eline sağlık