Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acemi (Bayan Grafikerler )Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RHdcfix

🌱Yeni Üye🌱
Hala geçerlimi ilanınız ?

Anandolu yakasında oturuyorum?

Sailordesing

🌱Yeni Üye🌱
İlgilenenler Lütfen özel mesaj atsın. Uygun olan kişilerle calışmaya başladık zaten

Bir iki husus belirtmek istiyorum

1. Anadolu yakası oturdugunuz yer olmalı (acılacak ofis bu bölgede olucak ama bir kısmı freelance bir kısım evden calışabilicek)
2. Başka bir yerde calışıyor olmamalısınız (işimiz tam gun performans gerektiriyor evde olsanız bile)
3. Programları cok iyi bilen ve grafiker aramıyoruz. Biz iş ve meslek edinmek isteyen insanlara eğitim vererek manevi anlamda da bayanlara iş sağlamak istiyoruz.
İşimizin vizyonu bu.^
4. diger freelance parca başına işlerle bizim işimizi karıştırmayın lütfen.
Bu siteden su an 4 kişi iş'e alındı.

5. Maddi durumu iyi olan ve tasarım grafik eğitimi almış kişileride almıyoruz.

Bu özeliklere uymayan kişiler lütfen mesaj atmasın..
Bu şartalara uygun iseniz görüşelim.
Digerlerinin zaten önü açık iş bulabilirler egitimleri ve yetenekleri var. bizim için önemli olan gercekten iş kazandırmak..

Teşekkürler..

Son düzenleme:

Altavista

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar!!!
Ben grafikerim ve web-tasarımcısıyım(hem programlama hem tasarım kısmını hazırlıyorum). Ataşehire yakın oturuyorum. Aslında Bakülüyüm. Reklam ve web sektöründe 4 yıllık tecrübem var(Illustrator, Flash, Dreamweaver, Corel, Freehand, Photoshop, 3dMAX, php, dhtml).Yeni evlendim ve artık burda iş arıyorum. Şimdilik evden çalışmak benim için tercihenö üçret önemli değil.- benle ayni fikir ayni iligi olanlarla çalışmak çok daha önemli- mesleğimi çok sevdiğim için bu konuda bosluğa dayanamıyorum.
Saygılarımla

Sailordesing

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar!!!
Ben grafikerim ve web-tasarımcısıyım(hem programlama hem tasarım kısmını hazırlıyorum). Ataşehire yakın oturuyorum. Aslında Bakülüyüm. Reklam ve web sektöründe 4 yıllık tecrübem var(Illustrator, Flash, Dreamweaver, Corel, Freehand, Photoshop, 3dMAX, php, dhtml).Yeni evlendim ve artık burda iş arıyorum. Şimdilik evden çalışmak benim için tercihenö üçret önemli değil.- benle ayni fikir ayni iligi olanlarla çalışmak çok daha önemli- mesleğimi çok sevdiğim için bu konuda bosluğa dayanamıyorum.
Saygılarımla

Üsteki mesajımı bir kez okunamızı Öneriyorum.İlginiz çin teşekkürler

ecre

🌱Yeni Üye🌱
Anadolu yakasının neresinde acaba tam olarak

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
Grafikerler.net üzerinden yayınlanan iş başvurularına cevap verecek olan üyelerin dikkatine ;
Bu ilanların bütün sorumluluğu yayınlayan kişiye ait olup doğacak anlaşmazlıklar ve sorunlarda forumumuz hiç bir mesuliyet kabul etmemektedir.

selya

🌱Yeni Üye🌱
aradığınız özellikler taşıdığımı sanıyorum irtibat kurabilmek için hangi bilgileri vermem gerekiyor.şimdiden teşekkür.

aysetemel

🌱Yeni Üye🌱
selamlar

Photoshop, Corel, freehand bilmekteyim lakin profösyonel değilim anadolu yakasında oturmaktayım 6 yıllık açık hava reklamcılığı ve matbaa tecrübem var

Sailordesing

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop, Corel, freehand bilmekteyim lakin profösyonel değilim anadolu yakasında oturmaktayım 6 yıllık açık hava reklamcılığı ve matbaa tecrübem var

Şu an herhangi bir yerde calışmıyor iseniz ve evden calışabilecekseniz bana özel mesaj atın lütfen..

İlanımız gecerlidir. basvuru bitiş süresi yoktur. Kontenjanımız hala mevcut.Bilginize..

hrb

🌱Yeni Üye🌱
Sİze özel mesaj attım bakabilirmisiniz

graphicer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde grafik tasarım bölümünün son sınıfta okumaktayım. Fakat aslen İstanbul - Anadolu yakası (ümraniye) 'nda ailemle ikamet etmekteyim. Şuan yarıyıl tatile nedeniyle İstanbul'da bulunmaktayım. Derslerimde başarılı olduğum notlarımda da görülmekte olup ayrıca hocalarım tarafındanda söylenmektedir. Photoshop, Freehand ve Corel Draw programları hakkında bilgilere sahibim. Bu yıl sonu mevzun olunca ajansınızla çalışmak arzusundayım. Deneme amaçlı vereceğiniz işleri evimde tasarlayıp görüşlerinize sunabilirim.

gokcenn

🌱Yeni Üye🌱
slm ben unv okuyorum photoshopfreehand corel bılgım var bıraz gec kaldım sanırsam ılgılenırsenız msj beklıyorum ıyı aksamlar

Sailordesing

🌱Yeni Üye🌱
İş ilan süremiz bitmiştir . Teşekkürler.
ilan kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...